bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloerenkamer is Quick-Step dealer in Brabant

Blog overzicht

Quick-Step staat bekend om de kwaliteitsvolle luxueuze PVC vloeren en praktische laminaatvloeren. Wij zijn trots op onze goede samenwerking met Quick-Step die ertoe heeft geleid dat Vloerenkamer officieel dealer van Quick-Step is geworden.

Het merk Quick-Step behoort tot het van oorsprong Belgische bedrijf Unilin. Sinds 1990 houdt Unilin zich bezig met de productie van laminaatvloeren. Het was het 1e bedrijf dat laminaat in België introduceerde onder het eigen merk Quick-Step. Door de jaren heen heeft Quick-Step zich gevestigd als bekend merk voor vloeren van hoge kwaliteit. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met PVC vloeren en worden er regelmatig nieuwe designs en structuren op de markt gebracht. Vanaf nu vindt u deze dus ook bij Vloerenkamer!

Goed om te weten: duurzaamheid is belangrijk in de productie van Quick-Step vloeren. Zo heeft Unilin in 2018 als eerste vloerenfabrikant het felbegeerde EU Ecolabel voor zijn Quick-Step laminaatvloeren gekregen.

Quick-Step dealer in Brabant

Een nieuwe vloer koopt u niet zomaar, die moet u voelen en aanraken, desnoods met blote voeten erover lopen. Dit uitgangspunt is zowel bij Quick-Step als bij Vloerenkamer belangrijk. Als dealer van Quick-Step hebben wij van alle vloeren grote voorbeelden, zodat u echt een goede indruk krijgt van de vloeren. Kom dus gerust eens bij ons langs om de Quick-Step vloeren vrijblijvend te bekijken.

Quick-Step vloeren online bekijken

Op onze website hebben wij mooie voorbeelden van de Quick-Step PVC en laminaatvloeren zodat u een goede eerste indruk hiervan krijgt.

Bekijk de Quick-Step PVC vloeren

Ontdek de Quick-Step laminaatvloeren

Vloerenspeciaalzaak Brabant

In onze ruime vloerenspeciaalzaak kunt u de vloeren van Quick-Step en andere merken als Moduleo, Raftwood en Floorlife op uw gemak bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze. Loop gerust zonder afspraak bij ons binnen, ook buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Ja, ik kom langs bij Vloerenkamer

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?