bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloerverwarming bij houten vloeren

Blog overzicht

Vloerverwarming bij houten vloeren - Onder vrijwel alle vloeren van Vloerenkamer, zowel onze multiplank vloeren als laminaat vloeren en PVC-vloeren is het mogelijk vloerverwarming te leggen. Wij krijgen deze vraag heel vaak van klanten, omdat vloerverwarming natuurlijk heel prettig en comfortabel is dankzij de gelijkmatige verwarming van de woning. Vloerverwarming is dus niet alleen een besparing op uw energieketel, het is ook een milieuvriendelijke keuze.

Aanleg vloerverwarming

Vloerverwarming bij houten vloeren kan op diverse manieren worden aangebracht, te weten natte vloerverwarming, droge vloerverwarming en elektrische vloerverwarming. Meer informatie over de verschillende vloerverwarmingssystemen leest u ook op onze website of neem even contact op met onze expert Willy Kuijpers via 0499 - 572244 of via het contactformulier.

Hij adviseert u graag welk systeem van vloerverwarming het beste past bij u. Voor het aanleggen van de vloerverwarming heeft u de keuze tussen zelf doen of laten doen door een vakman. Kiest u voor aanleg door een vakman? Dan kunnen wij u hierin uiteraard adviseren.

Vloerverwarming bij houten vloeren

Vloerverwarming is ideaal in combinatie met een houten vloer van Vloerenkamer. Als u regelmatig op blote voeten door het huis loopt, zult u de vloerverwarming zeker als zeer prettig ervaren. Een ander voordeel is dat er met vloerverwarming veel minder kans is op huisstofmijt, omdat u minder last hebt van zwevend stof.

In onze showroom merken wij dat steeds meer nieuwe woningen in Oirschot, Best, maar zeker ook in de driehoek Tilburg, Den Bosch, Eindhoven worden voorzien van vloerverwarming. In de toekomst zal dit steeds meer een standaard in woningen worden.

Vloerenkamer is hier blij mee en aangezien al onze vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming is dit een uitstekende keuze. Meer weten over de mogelijkheid van vloerverwarming bij een houten vloer in uw woning? Neem dan gerust even contact met ons of kom vrijblijvend langs in onze goed bereikbare showroom in Oirschot.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?