bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Waarom kiezen voor PVC Vloeren

Blog overzicht

PVC vloeren zijn steeds meer een trend en we zien dit type vloer in steeds meer woningen. Ook bij Vloerenkamer vindt u een breed assortiment PVC vloeren van gerenommeerde merken. Wij zijn zelf ook enthousiast over PVC vloeren en vertellen u graag waarom.

Waarom kiest u voor een PVC vloer?

Comfort

Wij merken in onze vloerenwinkel nogal eens dat mensen vooral bezig zijn met de kleur en stijl van hun nieuwe vloer en daarbij het comfort vergeten. Wij wijzen daar altijd graag op, want hoe mooi een vloer er ook uit kan zien, het is toch met name belangrijk dat deze ook comfortabel aanvoelt en praktisch is voor uw situatie. PVC vloeren voelen zacht en warm aan en zijn daarmee erg behaaglijk.

Beschikbaar in vele kleuren en stijlen

Wilt u een lichte of donkere vloer en welke uitstraling past bij uw stijl? Bij Vloerenkamer vindt u PVC vloeren voor iedereen. In ons ruime assortiment PVC vloeren vindt u altijd een vloer waar u helemaal blij van wordt. Kleur of patroon van de vloer kunnen van grote invloed zijn op de woning en zijn vaak direct een blikvanger voor iedereen die binnenkomt.

Eenvoudig in onderhoud

Een PVC vloer is supermakkelijk schoon te maken. Even stofzuigen of met de dweil erover en de vloer is weer als nieuw. Zeker wanneer u een gezin met kleine kinderen of huisdieren heeft is PVC een ideaal materiaal voor uw vloer.

Duurzaam

PVC vloeren zijn zeer duurzaam en u heeft dan ook voor lange tijd een vloer waar u veel plezier van zult hebben en die er ook heel netjes uit blijft zien. Zelfs bij intensief gebruik zal uw PVC vloer zijn duurzaamheid behouden.

PVC vloeren voor alle kamers

PVC vloeren zijn geschikt voor alle kamers in huis, of het nou gaat om de woonkamer, slaapkamer, maar ook de badkamer. Met een PVC vloer zit u altijd goed.

PVC vloer badkamer

 

PVC vloer merken

Vloerenkamer heeft diverse gerenommeerde PVC merken in haar assortiment, zoals Moduleo, Mflor, Beautifloor, Vivafloors en Ambiant. Kom gerust eens bij ons langs voor een indruk van ons ruime assortiment. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen uiteraard graag.

Ja, ik kom graag langs

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?