Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

6 oktober 2021 - Vloerenkamer

Ben je op zoek naar een mooie designvloer? Goed nieuws, want de Vloerenkamer uit Oirschot is officieel dealer van Moduleo design vloeren. Moduleo vloeren zijn duurzame PVC vloeren met een unieke uitstraling die iedere kamer een eigen stijl geven. De stevige, mooie Moduleo vloeren zijn dan ook zeker een prachtige aanvulling op het uitgebreide assortiment kwaliteitsvloeren bij Vloerenkamer.
Floorify PVC vloeren

Floorify PVC vloeren

1 oktober 2021 - Vloerenkamer

De vloer is één van de meest bepalende sfeermakers in huis. Het is dan ook belangrijk dat je een vloer uitkiest die past bij de uitstraling van jouw woning, smaak en stijl. Vaak is het lastiger dan je denkt om een goede, maar ook praktische vloer te vinden die past bij jouw woning.
Vloeren van Floorlife

Vloeren van Floorlife

15 september 2021 - Vloerenkamer

Ben je op zoek naar vloer die net even anders is? Een vloer die onderscheidend en verrassend is met een warme en stijlvolle uitstraling. Van de bijzondere vloeren van Floorlife heb je jarenlang plezier.
Quick Step laminaat

Quick Step laminaat

10 augustus 2021 - Vloerenkamer

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit vloer die gemakkelijk is in onderhoud? Dan is een laminaatvloer wellicht iets voor jou! Laminaatvloeren hebben veel voordelen. Kies je voor een laminaat vloer? Dan is een Quick Step vloer een goede keus.
Moduleo LayRed bij Vloerenkamer

Moduleo LayRed bij Vloerenkamer

21 juli 2021 - Vloerenkamer

Wat is Muleo LayRed en waarom is dit de vloer voor jou? Deze sterke vloer zorgt voor minder krassen en extra comfort in jouw huis! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij zetten de belangrijkste voor jou op een rijtje. Zo kan jij de beste keuze voor jouw huis maken.
Multiplank

Multiplank

23 juni 2021 - Vloerenkamer

Multiplank vloeren zijn sfeerbepalend in jouw woning. Daarom vind je bij Vloerenkamer een uitgebreid assortiment Multiplank vloeren, er is altijd een vloer die past bij jouw wensen.
Vloeren van Douwes Dekker

Vloeren van Douwes Dekker

20 mei 2021 - Vloerenkamer

Het uitkiezen van een nieuwe vloer is een hele klus. Je zoekt natuurlijk een vloer die past bij de uitstraling van uw woning. De vloer is vaak het meest bepalend voor jouw woning. Een vloer met een karakter die bij jou past, vindt je bij de vloeren van Douwes Dekker.
Robuuste vloeren met Raftwood

Robuuste vloeren met Raftwood

20 april 2021 - Vloerenkamer

Ben je op zoek naar een mooie robuuste vloer in je woning? Neem dan eens een kijkje bij de Raftwood vloeren die je bij Vloerenkamer vindt. Deze stoere en zeer authentieke vloer heeft een hele robuuste uitstraling en past hiermee in vele interieurstijlen. Al eerder schreven wij over de Raftwood vloeren en inmiddels is deze vloer uitgegroeid tot één van de meest geliefde vloeren bij Vloerenkamer.
Royal Dutch Floor

Royal Dutch Floor

28 oktober 2020 - Vloerenkamer

Wellicht heb je nog nooit van het bestaan gehoord, maar dit kwalitatieve merk is één van de meest trendy parketfabrikanten van Nederland. Royal Dutch Floor is continu bezig met het produceren van nog hogere kwaliteit eikenhouten vloeren.
COREtec PVC vloeren

COREtec PVC vloeren

18 juni 2020 - Vloerenkamer

Met trots stellen wij het merk voor PVC vloeren aan je voor: COREtec®. Deze speciale PVC-vloeren zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes in huis.
Hoomline PVC vloeren

Hoomline PVC vloeren

22 december 2019 - Vloerenkamer

In het assortiment van Vloerenkamer vind je mooie Hoomline PVC vloeren. De Hoomline vloeren zijn een speciale lijn vloeren van de vloerengroothandel Intertap Flooring. Hierdoor ben je met een Hoomline vloer verzekerd van kwaliteit en prachtige designs. De voordeel van Hoomline PVC vloeren zijn de sterke toplagen en de trendy dessins.
Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren

14 december 2019 - Vloerenkamer

Zoek je echt Hollandsche vloeren? Mooie houten vloeren van Nederlandse bodem vind je natuurlijk bij Vloerenkamer. Het merk Hollandsche Vloeren bied je een veelzijdige collectie houten vloeren. Wij vertellen je graag meer over dit A-merk.
Beautifloor vloeren bij Vloerenkamer

Beautifloor vloeren bij Vloerenkamer

7 augustus 2019 - Vloerenkamer

Beautifloor is een typisch Nederlands merk gericht op mooie vloeren van PVC, laminaat of klikvinyl. Als officieel verkooppunt van Beautifloor kan je bij Vloerenkamer terecht als je een nieuwe vloer wilt kopen van het merk Beautifloor.