Overzicht

COREtec PVC vloeren

18 juni 2020 - Vloerenkamer

Met trots stellen wij ons nieuwste PVC-merk aan je voor: COREtec®. Hiermee halen wij speciale PVC-vloeren voor vochtige ruimtes in huis. De COREtec vloeren zijn ideaal voor in vochtige kamers. Ben je dus op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw keuken, bijkeuken of badkamer? Dan zijn deze nieuwe aanwinsten precies wat je zoekt.

Waarom raden wij je COREtec aan?

We voegen natuurlijk niet zomaar een nieuw merk aan ons assortiment toe. Waarom raden wij COREtec aan?

  • waterbestendige vloeren
  • geschikt voor vloerverwarming
  • kurklaag
  • eenvoudig kliksysteem

Waterbestendig

Als een van de eerste vloerenmakers ontwerpt COREtec 100% waterbestendige vloeren. Dat maakt dit merk de perfecte keuze voor een (bij)keuken- of badkamervloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Eerder schreven we al blogs over parket en vloerverwarming en vloerverwarming bij houten vloeren. Maar ook de PVC-vloeren van COREtec gaan goed samen met vloerverwarming. Kies je ook voor een aangename vloerverwarming? Onze adviseurs vertellen je er graag meer over. Kom gerust langs in de winkel en vraag ons professionele advies. 

Bescherming tegen krassen

De kurklaag beschermt je vloer tegen krassen. Dat is handig als je huisdieren hebt. De nagels van huisdieren maken immers wel eens krassen op de vloer. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is deze vloer een goede keuze. De kurklaag voelt namelijk zacht en warm aan. Dat vinden kleine kinderen heerlijk.

Leggen, vastklikken en klaar

Door het kliksysteem zijn de PVC-vloeren van COREtec heel eenvoudig te leggen. Je legt het PVC neer, klikt de stukken aan elkaar vast en klaar! Om te checken of je het goed heeft gedaan, kunt je gewoon luisteren. Hoor je een "klik"-geluid? Dan is het goed. Kortom: jJe kunt deze vloeren heel makkelijk zelf leggen.

De 4 stijlen van COREtec 

Geen enkele COREtec vloer is hetzelfde. Vloerenkamer bied je 4 stijlen van COREtec aan. Dat zijn:

  • The Essentials
  • The Authentics
  • Megastone
  • The Naturals

Bij de vloeren van The Essentials horen warme, natuurlijke kleuren. Van lichtbruin tot donkerbruin of zelfs lichtgrijs, deze vloeren hebben een authentieke, natuurlijke uitstraling.

De PVC-vloeren van The Autenthics-collectie lijken wel van echt hout of echt steen te zijn gemaakt. Kies je voor een PVC-vloer die van houten planken lijkt te zijn? Of ga je voor een PVC-vloer die vrijwel niet van echte stenen te onderscheiden is? 

De Megastone-collectie bied je precies wat de naam al zegt: PVC-vloeren die lijken op steen. Van heel lichte, bijna witte kleuren tot en met zwart, er is voor ieder wat wils.

Tot slot hebben wij de collectie The Naturals van COREtec in ons assortiment opgenomen. Deze PVC-vloeren lijken van hout en zijn in heel veel kleuren te krijgen. Je kunt zelfs voor een visgraatpatroon kiezen.

Ontdek onze openingstijden en kom de COREtec vloeren zelf bekijken!