Overzicht

Floorify PVC vloeren

1 oktober 2021 - Vloerenkamer

PVC vloeren van Floorify

De PVC vloeren van Floorify maken het kiezen van een vloer gelukkig een stuk eenvoudiger. De PVC vloeren van Floorify zijn er in allerlei stijlen, van warme vloeren met houtlook tot moderne vloeren met betonlook. Daarnaast zijn de vloeren erg praktisch en stijlvol. Nu nieuw in ons assortiment. De Floorify PVC vloeren zijn dé vloeren van de toekomst. De vloeren bestaan uit PVC click vloeren, harde PVC vloeren en de Rigid-Core vloeren.

Praktische vloeren

De PVC vloeren van Floorify staan vooral bekend om de praktische voordelen. De vloeren zijn ontzettend sterk. Je hoeft niet bang te zijn voor een stootje. De Floorify vloeren zijn dan ook ideaal met kleine kinderen of huisdieren thuis. De PVC vloeren zetten bijna niet uit. Wanneer ze dat wel doen, zijn de planken sterk genoeg om uit te zetten in de uitzettingsvoeg. Daarnaast heeft Floorify een erg sterke klikverbinding. Floorify vloeren zijn ook waterbestendig. Dit is ontzettend praktisch wanneer je de badkamer en slaapkamer met dezelfde vloer wilt leggen, of bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken.

Voordelen van Floorify vloeren

  • Sterke vloeren
  • Stootbestendig
  • Vlekbestendig
  • Waterbestendig
  • Stevige klikverbinding
  • Comfortabel loopvlak
  • Geluidsabsorberend
  • Nemen snel warmte op
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kliksysteem om te leggen

Stijlvolle PVC vloeren

Naast praktische vloeren zijn de Floorify PVC vloeren erg stijlvol. Het diverse en ruime assortiment zorgt ervoor dat altijd kunt vinden wat je zoekt. De PVC vloeren hebben verschillende kleuren en designs. Hou je van moderne lichte vloeren of juist van warme donkere vloeren? Of gaat je liever voor iets bijzonders als een zwarte vloer? De warme kleuren en realistische reliëf zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Je vindt altijd de vloer die je zoekt bij de Floorify vloeren.

Floorify – populaire vloeren

De vloeren van Floorify zijn ontzettend populair. Dit komt vooral door de praktische kant die is gecombineerd met de stijlvolle kleuren en dessins. De Floorify vloeren zijn dan ook erg uniek, de koploper van alle PVC vloerenmerken. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen door het kliksysteem. Je legt de planken en hoeft ze enkel te klikken.

Floorify vloer Zelf leggen

Vloerenkamer heeft een groot assortiment aan Floorify pvc vloeren. Het voordeel van deze vloer is dat u hem eenvoudig zelf kunt leggen. De vloeren van Floorify beschikken namelijk over een handig kliksysteem zoals u misschien wel kent van laminaat. Door uw Floorify vloer zelf te leggen kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw nieuwe vloer. Wel zo prettig toch?