Overzicht

Hollandsche vloeren

14 december 2019 - Vloerenkamer

Veelzijdige Hollandsche vloeren

In het assortiment van Hollandsche vloeren vind je 7 families houten vloeren. Elk van deze families heeft een eigen basiskleur en afwerking. Daardoor is de collectie Hollandsche vloeren bij Vloerenkamer erg veelzijdig. Welke kleur bevalt je het meeste? 

Binnen elke familie zijn er diverse gezinsleden. Dat zijn vloeren die elk op een andere manier worden gelegd. Zo bestaat de familie Bakker uit licht houten vloeren met vergrijsde en matte afwerking. De gezinsleden Gerrit en Guusje worden recht gelegd. Wil je liever een visgraatvloer? Dan kun je het familielid Aafje Bakker kiezen. Liefhebbers van de Hongaarse Punt kunnen hun hart ophalen bij de houten vloer van Bertus Bakker. 

Voor een licht houten vloer met warmere kleur raden wij je de familie De Jong aan. Geef je de voorkeur aan de lichte kleur van Bakker, maar dan zonder de vergrijsde afwerking? Kies dan voor de heldere familie Visser. 

Wil je juist geen licht houten vloer? Geen zorgen, bij familie De Vries vind je een warme eikenhouten kleur en de familie Janssen bied je een stoere variant eikenhouten vloer. Die past perfect bij een industrieel design. Voor een industriële uitstraling kan je trouwens ook een vloer van de familie Smit kiezen. 

Liever een witte vloer? Dan ben je bij de Hollandsche vloeren familie Van Dijk aan het juiste adres. Doordat geen plank egaal is van kleur krijg je een prachtige, veelzijdige vloer in de woning. Tip: kleurrijke meubels passen uitstekend op deze rustgevende vloer. 

Leer alle families kennen

Hollandsche Vloeren bij Vloerenkamer bekijken?

Natuurlijk ga je niet aan de hand van dit blog een nieuwe houten vloer kopen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om op onze website alle Hollandsche vloeren te ontdekken. Aan de hand van beschrijvingen en foto´s kan je een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden. 

Weet je al een beetje welke Hollandsche vloer je wilt? Of weet je al wel het patroon, maar nog niet welke familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Alle vloeren zijn namelijk uitgestald in onze showroom in Oirschot. Zo kan je op je gemak door de winkel lopen en eenvoudig vloeren met elkaar vergelijken. Uiteraard staan onze medewerkers voor je klaar als je nog vragen hebt.