Overzicht

Moduleo LayRed bij Vloerenkamer

21 juli 2021 - Vloerenkamer

Wat is Moduleo LayRed® PVC?

Moduleo LayRed® is een PVC vloer die bestaat uit meerdere lagen. Het stijlvolle design gecombineerd met heerlijk comfort en weergaloze sterkte, maakt LayRed® een vloer die in het bijzonder geschikt is bij renovatie van woningen. Moduleo LayRed® beschikt over een geïntegreerde ondervloer die makkelijk over een bestaande vloer gelegd kan worden, zonder voorbereidende egalisering. Hierdoor vermindert eveneens het transmissiegeluid met maar liefst 21dB / 10dB Lin!

Bij Vloerenkamer kan je uitstekend terecht voor de Moduleo LayRed® vloeren. In onze showroom kan je de vloer bekijken op grote stalen en wij adviseren graag over de voor- en nadelen van dit type vloer in jouw persoonlijke woonsituatie.

De LayRed-collectie bestaat uit 7 realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren.

Kenmerken Moduleo LayRed PVC vloeren

  • Geschikt voor renovatieprojecten
  • Geluiddempend
  • Luxe uitstraling
  • Bijzonder comfortabel
  • Supersterk, bestand tegen stoelpoten en hakken
  • Vervormt niet bij temperatuursverschillen
  • Tevens geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer of keuken

Een renovatievriendelijke vloer ontwikkelen zonder het zachte gevoel en de geluiddempende eigenschappen waarvoor PVC vloeren bekend zijn te verliezen, dat was de uitdaging. Met LayRed verenigt Moduleo luxe design, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product. LayRed voldoet zo niet alleen aan de verwachtingen, de rigide vloer tackelt meteen ook de uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen en renoveren van een huis. Aan de basis ligt dan 2 jaar intensieve research en de meest unieke gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het hoofdkantoor in Avelgem, België.

Vloeren bij oneffen ondergrond

Oneffen ondervloeren zijn een uitdaging bij veel renovaties van woningen. Moduleo LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten.

Moduleo LayRed PVC: wij zijn fan... nieuwsgierig naar dit stijlvolle vloertype? Kom dan langs bij Vloerenkamer in Oirschot of bekijk meer informatie op onze website.