Overzicht

Multiplank

23 juni 2021 - Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer vind je een uitgebreid assortiment multiplank van Nederlandse kwaliteit. Multiplank is een innovatieve houten vloer die sterk in opmars is. Een multiplank is opgebouwd uit een toplaag ( 3 mm, 4 mm of 6 mm ) van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout en verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex. Een multiplank vloer houdt hierdoor de uitstraling heeft van een massief houten vloer.

Multiplank voordelen

In korte tijd is de populariteit van multiplank vloeren fors toegenomen. Wij vinden dit niet vreemd, want de multiplank is een stabiele vloer die qua uitstraling gelijk is aan een massief houten vloer. Bovendien zijn multiplank vloeren prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Aangezien vloerverwarming in steeds meer woningen wordt gelegd zijn multiplank vloeren dan ook een perfecte oplossing. Een multiplank vloer is goed zelf te leggen, maar uiteraard kan je dit ook laten doen door de specialisten van Vloerenkamer. Multiplank vloeren worden vaak in appartementen en huurwoningen gelegd waar de vloer niet op de ondervloer verlijmd mag worden.

Multiplank varianten

  • Zonder noest: geen noesten - pitje mogelijk - geen grote kleurschakeringen - geen spint
  • Noest tot 10 mm: - geen grote kleurschakeringen - geen spint
  • Noest tot 25 mm: - geen grote kleurschakeringen - geen spint
  • Noest tot 45 mm: - kleurschakeringen toegestaan - geen spint
  • Noest tot 60 mm: open gebreken 80 % gestopt - kleurschakeringen toegestaan - geen spint
  • Onbeperkt noest: grote open gebreken 80 % gestopt - grote kleurschakeringen - geen spint
  • Eiken mix, noest < 5 cm: kleurschakeringen toegestaan - geen spint

Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer in Oirschot, in de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Tilburg vindt je een uitgebreid assortiment multiplank vloeren. Onze grote showroom is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en heeft volop gratis parkeergelegenheid. Een bezoek aan de Vloerenkamer zal je aangenaam verrassen, vloerenspecialist Willy Kuijpers zal je met plezier de verschillende vloeren tonen. Groot voordeel is dat wij van alle planken een voorbeeld hebben zodat je de plank niet alleen op een afbeelding ziet, maar deze ook echt kunt voelen. Regelmatig lopen mensen op hun blote voeten of sokken eens over de vloeren om echt te kunnen ervaren hoe de vloer aanvoelt.

Wil jij ook eens zien en ervaren welke mogelijkheden er zijn voor jouw woning? Je bent altijd vrijblijvend welkom bij Vloerenkamer in Oirschot. Kom langs of maak een afspraak.