Overzicht

Quick Step laminaat

10 augustus 2021 - Vloerenkamer

Waarom een Quick-Step laminaat vloer?

Niet voor niets zijn laminaatvloeren erg populair. Quick Step laminaat heeft veel voordelen en het is ontzettend divers. Er is veel keus in verschillende kleuren, designs en diktes in laminaat. Hierdoor vind jij altijd een vloer die bij je past. Bovendien is Quick-Step een gerenommeerd merk met jarenlange expertise. Dit resulteert in laminaat dat continu wordt verbeterd.

 

Laminaatvloeren zijn bijna geheel onderhoudsvrij en hebben bijna geen onderhoud nodig om mooi te blijven. Hierdoor zijn de laminaatvloeren van Quick Step erg gewild.

 

Voordelen van laminaat

  • Keuze uit verschillende diktes en dessins
  • Onderhoudsvriendelijk en krasvast
  • Voordelige keuze
  • Zelf leggen is eenvoudig
  • Praktisch en slijtvast
  • 25 jaar garantie
  • Ook geschikt voor keuken en badkamer

 

Quick Step laminaat

De gunstige prijs van Quick Step laminaat zal je waarschijnlijk verrassen. De vloeren zijn betaalbaar en kunnen ook nog zelf gelegd worden. Hierdoor wordt het goedkope laminaat nog voordeliger. De Quick Step laminaatvloeren staan bekend om de mooie designs. Deze lijken heel erg op echte houten vloeren, maar hebben de voordelen van kunststof. De vloeren zijn gemaakt van een decorlaag met een slijtbestendige bovenlaag. De laminaatvloeren van Quick-Step zijn erg onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, schokbestendig, duurzaam, waterbestendig en geluidsabsorberend.

Quick Step vloeren kun je bij Vloerenkamer kopen en zijn vaak al binnen 48 uur bij je te leveren. Tevens hebben wij een grote voorraad in onze showroom. Naast Quick-Step laminaat hebben wij diverse andere laminaatmerken in ons grote assortiment. Bekijk daarvoor onze webshop of kom bij ons langs.