Overzicht

Royal Dutch Floor

28 oktober 2020 - Vloerenkamer

Royal Dutch Floor in het kort 

Royal Dutch Floor is onderhand uitgegroeid tot een topmerk in de parketbranche. De collectie, die bestaat uit hoogwaardige parketvloeren, is dan ook zeer uniek. Niets is standaard, en ook wij vonden dat! Daarom mogen wij met trots mededelen dat de vloeren van Royal Dutch Floor vanaf nu bij ons te verkrijgen zijn. Voor jouw zoektocht naar een kwalitatieve vloer die jarenlang meegaat, ben je dus bij de Vloerenkamer aan het juiste adres! Wij kijken vol positiviteit uit naar een lange samenwerking met deze trand maker van de parketbranche en vertellen je er in dit blog graag meer over.

Uitgebreide collectie aan parketvloeren

We vertelden je net al even over de collectie van Royal Dutch Floor, maar wat zijn eigenlijk de collecties? Welke vloer past perfect in mijn woning? En wat zijn de kenmerken van de vloer die bij een bepaalde collectie hoort? Om je een beter beeld te geven van de vloeren en collecties hebben we deze kort maar krachtig samengevat.  

Het pareltje van Royal Dutch Floor

De prachtige, eigentijdse en trendy houten visgraatvloer is het pareltje van Royal Dutch Floor. De Royal Dutch Floor RAW Visgraat vloer behoort tot de RAW Collectie en is door zijn dikte van 15 mm uitermate geschikt voor volverlijmd plaatsen op vloerverwarming. Door de natuurlijke en matte uitstraling past de vloer in elk interieur.

Omdat Royal Dutch Floor zich graag onderscheidt ten opzichte van andere parketfabrikanten, is er met de Royal Dutch Floor Visgraat vloer nog veel meer mogelijk. Meer weten over deze eigentijdse en trendy vloer? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag alle mogelijkheden.

 Bekijk de RAW visgraat vloer 

De Classic collectie

De Royal Dutch Classic Visgraat vloer is een moderne eiken parketvloer, verkrijgbaar in diverse maten, patronen en sorteringen. Door de nette afwerking en verdieping van de kleur ontstaat er veel kleurvariatie tussen de planken, waardoor deze vloer als uiterst modern parket wordt gezien. Net als de hierboven genoemde RAW vloer heeft de Classic vloer een dikte van 15 mm en is het geschikt voor vloerverwarming. 

Wil je een nog ander tintje aan jouw woning geven? Deze vloer is ook verkrijgbaar in de variant Hongaarse punt. 

Ontdek de Royal Dutch Classic Visgraat

Stoer en landelijke geoliede vloer 

De laatste vloer van Royal Dutch Floor mag zeker niet vergeten worden. Deze geoliede plankenvloer is onderdeel van de Trendy Collectie en is door zijn behandeling een stoere en landelijke vloer met diepte. De Royal Dutch Floor plankenvloer wordt ook wel genoemd als dé vloer die in meerdere interieurs tot zijn recht komt. De vloer is dus goed te combineren met zowel landelijke als industriële meubels.

Ook deze vloer is in de varianten visgraat en Hongaarse punt te krijgen bij Vloerenkamer. 

Naar de Royal Dutch Floor Trendy Plank

Kom langs in onze showroom

Wil je meer weten over de trendsetter in de parketbranche? Ben je benieuwd welke vloer in jouw woning zal stralen? Of wil je gewoon even lekker rondneuzen? Kom dan langs in onze showroom, gevestigd aan de Industrieweg in Oirschot. Tijdens je bezoek aan ons 600 m² showroom vertellen wij je graag meer over dit topmerk, geven we je eerlijk en deskundig advies en bespreken we alle mogelijkheden. 

Laat je inspireren door de vloeren van Royal Dutch Floor en vindt jouw perfecte vloer bij de Vloerenkamer!