Overzicht

Vloeren van Douwes Dekker

20 mei 2021 - Vloerenkamer

Karaktervolle vloeren

Bij het ontwerpen van de vloeren van Douwes Dekker is er gekeken naar de karaktereigenschappen van de eindgebruikers. Doordat de vloer bepalend is voor jouw woning, is het belangrijk dat de vloer bij jouw past. De laminaatvloeren en PVC-vloeren creëren een goed gevoel in huis en zijn gemakkelijk te onderhouden. Zelfs na meer dan 20 jaar weet Douwes Dekker je nog te verassen met kwaliteit vloeren en prachtige designs.

Moderne laminaatvloeren

De vloeren van Douwes Dekker van laminaat worden met de modernste druktechnieken gemaakt. De designs lijken daardoor sprekend op natuurhout. Daarnaast biedt Douwes Dekker veel verschillende designs, kleuren, formaten en diktes aan. De vloeren zijn ook erg gemakkelijk te onderhouden, zijn watervast, krasvast, slijtvast en geluidsarm. De vloeren zijn vooral gekenmerkt door de authentieke stijl en de karaktervolle ontwerpen.

Assortiment laminaatvloeren Douwes Dekker

Stijlvolle PVC-vloeren

De PVC-vloeren van Douwes Dekker zijn erg stijlvol. De vloeren zijn erg modern en bestaan uit twee varianten. Een versie dat ‘zwevend’ wordt gelegd en een versie dat verlijmd wordt. De PVC vloeren van Douwes Dekker voelen erg behaaglijk en warm aan. Veel vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van natuurhout en steen. Andere vloeren zijn juist erg modern door bijzondere en unieke designs. 

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens zijn de vloeren zeer waterbestendig. Qua design kunt u kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten.

Assortiment PVC vloeren Douwes Dekker

Vloeren van Douwes Dekker bij Vloerenkamer

Tussen de vloeren van Douwes Dekker zit er altijd eentje die bij jou past. Kom eens langs in de vloerenspeciaalzaak van Vloerenkamer in Oirschot. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan PVC-vloeren en laminaatvloeren van Douwes Dekker. Onze ervaren medewerkers kunnen je hier alles over vertellen. We zien je graag terug bij Vloerenkamer!

Contact

Bekijk ook:

  • Vloeren van QuickStep
  • Vloeren van Floorlife