Overzicht

Vloeren van Floorlife

15 september 2021 - Vloerenkamer

Verrassende vloeren van Floorlife

De vloeren van Floorlife zijn van goede kwaliteit en worden verkocht tegen een eerlijke prijs. De vloeren worden steeds vernieuwd en passen dan ook bij de laatste trends op het gebied van vloeren. De vloeren zijn duurzaam en hebben vele toepassingsmogelijkheden. De diverse ontwerpen zorgen ervoor dat je altijd kan vinden wat je zoekt. Laat je dus zeker verrassen door de vloeren van Floorlife.

Natuurgetrouwe PVC vloeren

De PVC-vloeren van Floorlife zijn erg natuurgetrouw. De designs zijn bijna niet te onderscheiden van natuurhout en hebben dan ook de warme en sfeervolle uitstraling van hout. De PVC-vloeren voelen ook aan als houten vloeren. De vloeren van Floorlife zijn wel erg eenvoudig in onderhoud. Dat is vooral erg fijn wanneer je kinderen of huisdieren in huis heeft lopen.

Bekijk hier ons assortiment

Trendy laminaatvloeren

De laminaatvloeren van Floorlife zijn ontworpen volgends de laatste trends, maar vervelen nooit. De vloeren zijn erg mooi én blijven erg mooi. Je kunt jarenlang genieten van unieke designs, maar ook van klassieke ontwerpen. De laminaatvloeren lijken erg op natuurhout. Laminaat vloeren van Floorlife zijn alleen veel eenvoudiger in onderhoud en kunnen goed tegen een stootje. De laminaatvloeren zijn erg divers. In het assortiment vind je bijvoorbeeld een beton look vloer, maar ook een vloer dat lijkt om donker eikenhout.

Bekijk hier ons assortiment

Uw nieuwe vloer bij Vloerenkamer

De vloeren van Floorlife kun je vinden bij Vloerenkamer. Wij zijn een vloerenspeciaalzaak die je graag helpt bij het uitzoeken van je nieuwe vloer. Onze ervaren werknemers adviseren je graag over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Oirschot.