Overzicht

Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

6 oktober 2021 - Vloerenkamer

PVC Vloeren in elke kamer van woning of pand

Een Moduleo vloer kan in feite in elk vertrek in een woning of pand worden gelegd. Zowel de woonkamer als de slaapkamer, maar ook de badkamer, keuken en hal zijn prima geschikt omdat Moduleo vloeren stevig zijn en voorzien van een dikke slijtlaag. Ook in commerciële panden zijn Moduleo vloeren zeer goed toe te passen, wat te denken van restaurants, kantoren en winkels. Zelfs bij intensief gebruik van de vloer zal Moduleo je aangenaam verrassen.

De Moduleo vloeren zijn beschikbaar met houteffect en met steeneffect. De vloeren zijn uiterst gedetailleerd en hebben een natuurlijke uitstraling. Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde wengé, je vindt het allemaal terug in het assortiment. De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton.  Alle vloeren zijn voorzien van een slijtvaste en vlekbestendige Protectonite PU-beschermingslaag. Ze bieden ook een uitstekende schok- en slipweerstand, zijn vochtwerend, geluiddempend, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ze beschikken daarnaast over uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. Op alle vloeren wordt een garantie van minstens 15 jaar gegeven.

Vloerenkamer Oirschot heeft zich als dealer gespecialiseerd in Moduleo vloeren voor iedereen in Oirschot, Best en in de driehoek Tilburg, Den Bosch, Eindhoven. Heb je dus vragen over een PVC vloer van Moduleo of wil je deze eens komen bekijken in onze ruime showroom, dan ben je altijd van harte welkom!