Overzicht

Donkere vloeren

18 juni 2020 - Vloerenkamer

Waarom kiezen voor een donkere vloer?

Een keuze maken uit de honderden beschikbare vloeren is ontzettend lastig. Iedere vloer heeft een eigen charme. Waarom je moet kiezen voor een donkere vloer? Donkere vloeren geven de ruimte een intieme en warme uitstraling. Welke stijl je ook mooi vindt, van klassiek tot modern, een donkere vloer is altijd een verrijking voor de ruimte. Daarnaast zorgt een donkere vloer voor een mooi contrast met andere meubelen. Hierdoor vallen de meubelen mooi op en creëer je een bijzondere sfeer in huis. Het fijne aan een donkere vloer is dat deze jarenlang mooi blijft. Het is geen trend die weer voorbij gaat. Donkere vloeren blijven altijd even prachtig staan in jouw woning.

Voordelen donkere vloeren

  • Geeft een intieme sfeer aan de woning
  • Biedt een bijzonder contrast met de muren en meubelen
  • Het is geen trend, maar zal altijd mooi staan
  • Past bij diverse stijlen en meubelen
  • Een donkere vloer staat erg stijlvol

Een donkere vloer kopen

Ben je op zoek naar een donkere vloer voor jouw woning? Ontdek dan het ruime assortiment aan donkere vloeren van Vloerenkamer. In ons assortiment zitten verschillende donkere houten vloeren. Deze vloeren zijn erg warm en knus, en hierdoor ontzettend geliefd. Daarnaast bieden we ook donkere vloeren aan van PVC of laminaat. Deze vloeren zijn vaak moderner en beschikbaar in bijzondere donkere kleuren als zwart, donker grijs of donker bruin. Hierin zijn ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een vloer die niet te onderscheiden is van echt hout, of juist voor een uniek desig

Unieke zwart laminaat vloer

Vloerenkamer heeft een zwart laminaat vloer van het merk Beautifloor in het assortiment. Dit merk staat bekend om de bijzondere dessins die passen bij elke woonstijl. Dit merk heeft ontzettend veel keuze en biedt goede kwaliteit. Uit de Ardennen collectie van Beautifloor valt vooral één vloer in het bijzonder op. De zwarte Ardennen Jardin vloer. Deze vloer is erg donker, maar oogt nog steeds als een houten vloer door het dessin. 

Een donkere houten vloer, PVC of laminaat vloer bij Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer helpen we je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe vloer. In ons assortiment zijn vele donkere vloeren. Wanneer je langs komt in onze showroom kunnen we alles vertellen over ons aanbod. Je kunt hier de vloeren goed bekijken, aanvoelen en jezelf laten inspireren. We zien je hier graag terug!