Overzicht

Duurzame vloeren

13 oktober 2020 - Vloerenkamer

Duurzame vloeren met uitgebreid aanbod in showroom

Als je naar duurzame vloeren op zoek bent, nodigen wij je van harte uit het uitgebreide aanbod van Vloerenkamer.nl bekijken. Wij bieden je online alvast de gelegenheid om een indruk op te doen van onze vloeren, maar je kunt ook naar onze showroom komen als je op zoek bent naar een duurzame vloer. Onze showroom is in Oirschot gevestigd en eenvoudig met de auto te bereiken. Bij de showroom is volop gratis parkeergelegenheid.

Prachtige collectie met eikenhouten vloeren

Houten vloeren zijn sterk en duurzaam, maar hebben bovenal een bijzonder natuurlijke uitstraling. Je kunt voor het kopen van eiken houten vloeren profiteren van het aanbod en de prijzen bij de Vloerenkamer. Wij hebben honderden houten vloersystemen beschikbaar en voor een vloer van eikenhout met een duurzaam karakter ben je bij ons dan ook aan het goede adres.
 
Je kunt bij ons altijd een vloer vinden die past bij jouw smaak, budget en interieur. Ons motto "veel vloer voor weinig geld" betekent voor jou veel voordeel.
 
 
Een goed voorbeeld van een collectie duurzame vloeren bij Vloerenkamer zijn de Raftwood vloeren. Deze authentieke vloeren zijn gemaakt van spoorbielzen uit het voormalig Oostblok. Bij Vloerenkamer kan je terecht voor het gehele assortiment Raftwood vloeren.
 

Veel keuze in duurzame vloeren

De Vloerenkamer heeft een gigantisch vloerenaanbod in diverse breedte en diktes en in verschillende designs. Als je specifiek op zoek bent naar een vloer met een duurzaam karakter, dan heb je bij ons in ieder geval gegarandeerd een ruime keuze. Wij helpen je graag met het maken van een keuze en nodigen je daarom uit om naar onze showroom te komen. Wij bieden je daar graag een kopje koffie of thee aan en laten je op je gemak het aanbod met duurzame vloeren bekijken. Uiteraard staan wij klaar voor advies of het verstrekken van informatie.
 

Diverse collectie voor eiken houten vloeren

Elk interieur kent uiteraard weer een andere inrichting en dat betekent dat er ook met betrekking tot de keuze voor een vloersysteem verschillende voorkeuren bestaan. Voor een eikenhouten vloer kan je bij ons een keuze maken uit diverse collecties. Zo hebben wij onder meer een onbehandelde collectie, maar kan je bijvoorbeeld bij ons ook een keuze maken voor de Nederlandse of Belgische collectie van Europees eikenhout. Zo is er voor elk wat wils te vinden in ons aanbod met eikenhouten vloeren. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom bij Vloerenkamer in Oirschot, dichtbij Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.