bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Eiken parket

Bent u ook gevallen voor de robuuste uitstraling van het een eiken parket? Bij Vloerenkamer is een eiken parket erg geliefd. Wanneer u een eiken parket heeft gezien, wilt u waarschijnlijk niet zo snel iets anders. De robuuste uitstraling van het massieve houtsoort is nergens anders te vinden. Het is dan ook een unieke vloer van erg mooie kwaliteit. Het mooiste van een eikenhouten vloer is dat het patroon niet terugkeert, dit geeft namelijk de unieke uitstraling van een eiken parket.

Een massieve eiken parket

Voor een eiken parket gaat u naar Vloerenkamer. Een eikenhouten massieve vloer past bij elke woning en interieur. Wij zien veel klanten die verbaasd zijn over de verrassend lage prijzen van eikenhouten vloeren. Dit komt ook doordat wij bij Vloerenkamer een breed assortiment duurzame eikenhouten vloeren hebben. Er is dan altijd een vloer te vinden die past bij uw wensen, maar ook bij uw portemonnee. 

Een vloer voor de rest van uw leven.

Wist u dat een eiken parket erg duurzaam is? Een eikenhouten vloer kan de rest van uw leven mee. Een plank van massief hout bestaat in zijn geheel uit eikenhout met een 20mm dikte. Hierdoor krijgt u niet snel last van krassen of beschadigingen. Bij de Vloerenkamer verkopen wij drie soorten eiken massieve vloerende molenvloer, de kasteelvloer en de kloostervloer.

Molenvloer

De Molenvloer is echte en robuuste houten vloer. Dit is dan ook de meest grove sortering (onbewerkte noest) die de Vloerenkamer aanbiedt. Typerend zijn de grote, groffe noesten, groeven en kleurschakelingen. Een prachtige sfeervolle vloer die u kunt behandelen in alle kleuren.

Kasteelvloer

Deze rustiek AB sortering (noest tot 60 mm) wordt met een scherpe prijs door de Vloerenkamer aangeboden. Een prachtige rustieke vloer die past in ieder interieur doordat de vloer behandeld kan worden in alle kleuren.

Kloostervloer

Deze rustiek A sortering (noest tot 35 mm) is van zeer goede kwaliteit en zorgt voor veel warmte in de ruimte.

Iedere vloer heeft vele mogelijkheden tot afwerking en hierdoor vindt u altijd een vloer die past bij uw interieur en smaak. De robuuste en authentieke uitstraling is erg gemakkelijk te onderhouden en hierdoor een uitkomst voor veel mensen.

Meer over eikenhouten massieve vloeren

Waarom een Eiken pakket van Vloerenkamer?

  1. Veel vloer voor weinig geld
  2. Grootste van Brabant met meer dan 600m² showroom
  3. Keus uit meer dan 1.000 verschillende vloeren
  4. Altijd deskundig en eerlijk advies

Assortiment

Kom langs bij Vloerenkamer!

Wanneer het gaat om een vloer is het fijn om goed te kunnen kijken en voelen hoe het eruit ziet. Kom daarom vrijblijvend langs bij Vloerenkamer. Hier kunt u informatie krijgen van onze medewerkers en een heerlijk warm kopje koffie. Wanneer komt u uw eiken houten vloeren bekijken?

Contact

eiken parket

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?