bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Ontdek de populaire Floorify PVC vloeren

Bent u op zoek naar een praktische én stijlvolle vloer? Dan zit u goed bij de Floorify PVC vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van ontzettend sterk materiaal, hebben vele praktische voordelen en de mooiste kleuren en dessins. De Floorify vloeren zijn dan ook dé vloeren van de toekomst. Ontdek de vloeren in het assortiment van Vloerenkamer.

PVC vloeren van Floorify

De Floorify vloeren zijn ontzettend populair. Dit komt door de vele voordelen die Floorify aanbiedt. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan diverse kleuren, dessins en PVC vloeren. De vloeren bestaan uit PVC click vloeren, harde PVC vloeren en Rigid-Core vloeren. De vloeren zijn gemaakt van innovatieve en kwalitatief uitstekende materialen. Hiermee onderscheidt Floorify zich van de andere PVC vloeren. Nergens vindt u dit materiaal en deze natuurlijke uitstraling bij andere PVC vloeren. Meer over een PVC vloer kopen.

Stijlvolle natuurlijke vloeren

De Floorify PVC vloeren hebben een unieke natuurlijke uitstraling. Door het reliëf in de vloeren, is de vloer bijna niet te onderscheiden van houten vloeren. Het voordeel van PVC vloeren is dat deze praktischer zijn en veel langer mooi blijven. Daarnaast hoeft u veel minder onderhoud uit te voeren. De Floorify vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en met diverse dessins. Zo kunt u kiezen uit moderne, landelijke en klassieke vloeren. Ook vindt u bijzondere vloeren terug in het assortiment als zwarte vloeren en grijze vloeren. De vloeren hebben prachtige houtdesigns met een warme en sfeervolle uitstraling.

Praktische vloeren die kunnen tegen een stootje

De vloeren van Floorify kunnen goed tegen een stootje. U hoeft dus niet bang te zijn een keer iets te laten vallen. Ook de kinderen kunnen hier ronduit op spelen. Vlekken kunt u er zo afvegen en de vloer is daarnaast waterbestendig. De Floorify PVC vloeren zijn dan ook erg handig met kinderen en huisdieren in huis. De praktische voordelen maken de vloer dan ook ontzettend populair.

Gemakkelijk zelf te leggen

PVC vloeren van FLoorify staan bekend om de makkelijke kliksystemen. Deze vloeren kunt u heel gemakkelijk zelf leggen. U legt allereerst de vloer en hoeft deze dan enkel te klikken. Dit systeem is sterker dan bij andere PVC vloeren. Het zelf leggen van de vloer scheelt u ook een hoop kosten.

Ideaal te combineren met vloerverwarming

Floorify PVC vloeren kunt u gemakkelijk combineren met vloerverwarming. De vloer neemt net als houten vloeren ontzettend snel warmte op. Hierdoor kunt u al snel op sokken of blote voeten door het huis lopen. De vloer heeft een ontzettend comfortabel loopvlak. De vloer loopt dat ook erg aangenaam.

Voordelen van Floorify PVC vloeren

  • Sterke vloeren
  • Stootbestendig
  • Vlekbestendig
  • Waterbestendig
  • Stevige klikverbinding
  • Comfortabel loopvlak
  • Geluidsabsorberend
  • Nemen snel warmte op
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kliksysteem om te leggen 

Floorify vloer Zelf leggen

Vloerenkamer heeft een groot assortiment aan Floorify pvc vloeren. Het voordeel van deze vloer is dat u hem eenvoudig zelf kunt leggen. De vloeren van Floorify beschikken namelijk over een handig kliksysteem zoals u misschien wel kent van laminaat. Door uw Floorify vloer zelf te leggen kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw nieuwe vloer. Wel zo prettig toch?

Floorify PVC vloeren

Kom langs bij Vloerenkamer!

De PVC vloeren van Flooify zijn nieuw in het assortiment van Vloerenkamer. In onze showroom kunt u de vloeren goed bekijken. Laat u inspireren door de mooie kleuren en designs en daarnaast het sterke materiaal. Wij vertellen u in onze Showroom graag meer over deze populaire vloeren. U kunt ook ons assortiment aan PVC vloeren online bekijken.

PVC vloeren

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?