bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Goedkope houten vloeren

Door veel mensen wordt verwacht dat houten vloeren ontzettend prijzig zijn. Houten vloeren zijn dan ook vaak een behoorlijke investering. Bij Vloerenkamer zijn de prijzen voor houten vloeren echter verrassend voordelig. Vloerenkamer is een specialist in goedkope houten vloeren. Wij denken met u mee bij de aankoop van een houten vloer. Wij kijken dan mee met uw portemonnee en uw wensen en vinden hierdoor altijd een houten vloer die bij u past. Laat u verrassen door de prijs en veelzijdigheid van onze goedkope houten vloeren. 

Welke goedkope houten vloer kiest u?

Vloerenkamer heeft een ontzettend ruim aanbod in houten vloeren. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over welke houten vloer het beste bij uw voorkeuren, woning en portemonnee past. Zoals hier voor is benoemd, valt het ons op dat veel klanten denken dat een houten vloer onbetaalbaar is. Bij Vloerenkamer is dit helemaal niet zo. Wij hebben houten vloeren in ons assortiment die u qua prijs zullen verrassen. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en blijven erg lang mooi. Wij werken dan ook met goede merken en zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties en goede kwaliteit producten. 

Ontdek ons assortiment goedkope houten vloeren:

Meer over goedkope houten vloeren

Uw goedkope houten vloer van Vloerenkamer

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar uit voorraad. Dit houdt in dat wanneer u uw nieuwe houten vloer online besteld, deze erg snel bij u bezorgd wordt. Echter raden wij u aan om een houten vloer eerst zorgvuldig te bekijken bij ons in de showroom. Hier kunt u de verschillende soorten, kleuren en materialen voelen en zien. Naast goedkope houten vloeren, hebben wij ook andere goedkope nieuwe vloeren. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor u klaar met goede koffie en veel informatie over goedkope houten vloeren. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs!

Contact  & Assortiment

Kom langs in onze vloerenwinkel

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

goedkope houten vloer

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?