bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Goedkope multiplank vloeren

Een nieuwe vloer in uw woning is vaak een hele investering. Wanneer u op zoek bent naar een goede kwaliteit vloer bent u al snel veel geld kwijt. Een goedkope vloer is vaak van minder goede kwaliteit. Bij Vloerenkamer bieden we hier een goede oplossing voor. Bij ons vindt u een groot assortiment goedkope multiplank vloeren van uitstekende kwaliteit.

Voordelen van multiplank vloeren

De Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren. Deze vloer bestaat uit planken met een eikenhouten toplaag op een berkenhouten multiplex onderlaag. Een multiplank vloer biedt vele voordelen voor uw woning. De multiplank vloer heeft de sfeervolle uitstraling van een houten vloer, maar heeft meer praktische voordelen dan een houten vloer. Multiplank vloeren werken en krimpen bijna niet, zijn erg duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

Deze vloeren zijn erg gemakkelijk zelf te leggen en zijn zeer goed te gebruiken in kamers met vloerverwarming en in ruimtes waar de vloer de vloer niet op de ondervloer gelijmd mag worden. Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om goedkope multiplank vloeren af te werken. De multiplank vloer wordt naadloos gelegd en is hierdoor ontzettend makkelijk in de onderhoud.

Goedkope multiplank vloeren

De goedkope multiplank vloeren zijn goedkoper dan andere vloeren door de mogelijkheid om de vloeren zelf te leggen. De vloeren hebben een makkelijk systeem voor het leggen en hierdoor hoeft u niet te betalen voor het leggen van de vloer. De goedkope multiplank vloeren worden als pakket gelegd.

Voordeelpakketten

Groot assortiment bij Vloerenkamer

De Vloerenkamer biedt een groot assortiment goedkope multiplank vloeren, ook wel lamelparket vloeren. De multiplank vloer is in een korte periode erg populair geworden. De massieve uitstraling van de vloer geeft een gezellige en warme sfeer aan elke ruimte. De vloer kan uitstekend gecombineerd worden met zowel klassiek als modern interieur. Hierdoor is de vloer geschikt voor elke woning. Het assortiment goedkope multiplank vloeren bestaat onder andere uit:

  • Nederlandse collectie (geschuurd)
  • Belgische collectie (geschuurd + gerookt)
  • Spaanse collectie (geschaafd)
  • Spaanse gerookte collectie (geschaafd + gerookt)
  • Franse collectie (geschaafd + verouderd)
  • Franse gerookte collectie (geschaafd + gerookt + verouderd)
  • Portugees gerookte collectie (licht generfd + gerookt)
  • Portugese collectie (licht generfd)
  • Cortex Collectie (geborsteld)

Voor alle Multi plank vloeren klik hier.

goedkope multiplank vloeren

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?