bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Goedkope nieuwe vloer

Bent u op zoek naar een goedkope nieuwe vloer? Bij Vloerenkamer vindt u topkwaliteit vloeren tegen een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u laminaatvloeren, PVC vloeren en houten vloeren. 

Lamelparket vloeren

Onbehandelde Multiplank vloeren in ons assortiment zijn goedkoop, maar van hoge kwaliteit.

Wilt u een goedkope nieuwe vloer? Dan is een lamelparket vloer van Vloerenkamer een uitkomst voor u! Lamelparket vloeren zijn onbehandelde multiplank vloeren die in verschillende breedtes en kleuren verkrijgbaar zijn. Zelfs een voordelige lamelparket vissengraatvloer behoort tot de mogelijkheden.

Onbehandelde houten vloeren tegen zeer scherpe prijzen

De doe-het-zelf pakketten worden tegen zeer scherpe prijzen geleverd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor heeft u de doe-het-zelf pakketten super snel binnen en kunt u snel een goedkope nieuwe vloer in uw woning hebben.
U kiest een onbehandelde massieve of multiplank vloer en heeft vervolgens de keuze uit 3 doe-het-zelf pakketten. Hiermee kunt u vandaag nog aan de slag!

Onbehandelde multiplank vloer vanaf € 25,- per m2 (excl. btw)

  • Berken houten multiplex onderlaag van 9 mm dikte
  • 18 of 22 cm breed
  • Eiken houten toplaag van 3,5 mm dikte
  • Zeer goede kwaliteit

Onbehandelde massieve vloer vanaf € 27,50 per m2 (excl. btw)

  • 14 cm, 18 cm of 22 cm breed
  • 20 mm dikte, vallende lengtes
  • Zeer goede kwaliteit

>> Bekijk hier onze aanbiedingen 

Groot assortiment PVC vloeren

Ook voor PVC vloeren bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende topmerken, zoals Viva Floors, Floorlife, Quick-Step en Sense. Onze PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit, maar voor zeer scherpe prijzen! De uitstraling van hout, duurzaamheid, keuze uit veel designs, waterbestendigheid en de optie om te combineren met vloerverwarming, maken deze vloeren zeer geliefd! Bekijk onze speciale pagina over PVC vloeren voor meer informatie, of bestel hem direct!

PVC vloer bestellen

Goedkope laminaat vloer

Bent u op zoek naar een goedkope laminaat vloer? Deze mooie vloeren hebben weinig onderhoud nodig, zijn makkelijk zelf te leggen en zijn bestendig tegen een krasje of beschadiging. Erg handig met jonge kinderen of huisdieren. Daarnaast hebben laminaat vloeren veel mogelijkheden in kleur en dessin. Vloerenkamer heeft een laminaat outlet. Hier kunt u erg goedkoop laminaat vloeren bestellen. Zoekt u laminaat Eindhoven? Kom gerust langs bij onze showroom in Oirschot, vlakbij Eindhoven!

Merken laminaatvloeren: Beautifloor, Douwes Dekker, Quick Step, Hoomline en onze scherp geprijsde huiscollectie.

Goedkope laminaatvloer

>> Lees ook goedkope houten vloeren

Moderne tegelvloeren

Gaat u liever voor de wat strakkere en modernere vloeren? KIes dan voor een tegelvloer. In onze collectie bieden wij alleen vloeren van topmerken aan die een warme en moderne uitstraling hebben. Met tegelvoeren voegt u een nieuwe dimensie toe aan uw woning. En dat al tegen een zeer scherpe prijs! 

Daarnaast kiest u 1 van de 3 doe-het-zelf pakketten

Pakket A - € 7,50
Dampfolie + Ondervloer 3 mm + Spanveren

Pakket B - € 9,-
Pakket A + MDF plinten (15 x 60 mm)

Pakket C - € 10,-
Pakket A + B + Hardwaxolie (keuze uit 14 kleuren)

Goedkope nieuwe vloer

Vind hier uw goedkope nieuwe vloer

In onze showrooom kunt u alle vloeren op uw gemak bekijken en uw keuze maken. Wij zijn een grote vloerenwinkel waar u altijd vrijblijvend om advies kunt vragen. Ook kunt u terecht in onze webshop om direct de vloer van uw keuze te bestellen

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk hier onze impressie van de showroom

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?