Houten vloeren gezocht?

De gezelligheid van een houten vloer, daar kan geen enkele vloer tegenop. De prachtige uitstraling die een houten vloer heeft, past bij elk interieur van klassiek tot modern.

Doordat er veel diversiteit is in houten vloeren, zoals massief, parket en visgraat, is er altijd een vloer die past bij jouw wensen en portemonnee.

Vloerenkamer: is dé specialist: We hebben een groot assortiment in houten vloeren. Deze kun je zowel in onze ruime showroom te Oirschot bekijken als online in onze webshop

In ons assortiment vind je de mooiste houten vloeren in allerlei kleuren, breedtes en behandelingen. Geschuurd, geolied, gerookt, geschaafd of verouderd, er is volop keus in behandelingen die de vloeren een geheel eigen karakter geven.

Houten vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wist je dat je naast vloerverwarming de vloer ook steeds vaker kunt verkoelen? Bij Vloerenkamer leggen we je graag alle mogelijkheden uit en informeren we je over vloerverwarming en -verkoeling. 

Een houten vloer kopen?

Goedkope houten vloer kopen?

Wil je graag een goedkope houten vloer kopen? Bij Vloerenkamer zijn onze houten vloeren van hoge kwaliteit en deze zijn tegen scherpe prijzen te bestellen.

Kortom: een houten vloer tegen een lage prijs, Dus je krijgt meer vloer voor minder geld. Veel mensen denken dat een houten vloer ontzettend veel geld kost. Gelukkig valt dit reuze mee. 

Ontdek onze goedkope houten vloeren:

 • Multiplank vloeren
 • Raftwood houten vloeren
 • Lamett vloeren
 • Hollandsche vloeren

Natuurlijk ook houten vloeren aanbiedingen

Met onze speciale aanbiedingen wordt jouw vloer bovendien nóg voordeliger! Op onze aanbiedingenpagina vind je een overzicht met alle voordeeltjes, waaronder parketvloeren en multiplank vloeren.

En om het plaatje compleet te maken, zijn onze vloeren veelal direct uit voorraad leverbaar! Zo zorgen wij voor een snelle levering en ben je spoedig voorzien van een mooie houten vloer in jouw woning!

Robuuste Raftwood houten vloeren

Wil je graag een houten vloer kopen die robuust, stoer en duurzaan is? Dan is een Raftwood houten vloer iets voor jou. Deze vloer is het laatste jaar erg populair en dat is niet zo gek.

De vloer is gemaakt van gebruikte spoorbielzen en heeft daardoor een stoer karakter. De Raftwood houten vloeren kun je bestellen in onze webshop.

Multiplank vloeren in jouw woning?

Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren. Met ons ruime assortiment, scherpe prijzen en vele mogelijkheden kun je het beste een massief houten vloer kopen bij Vloerenkamer. 

Multiplanken hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door deze toplaag hebben de vloerplanken dezelfde uitstraling als massief houten vloeren.

De onderlaag van een multiplank vloer bestaat uit berken multiplex, met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal en is het ook geschikt voor vloerverwarming. 

Multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs, breedtes en diktes. Voor elke portemonnee en eenvoudig zelf te leggen! De Vloerenkamer heeft ruim 1.000 soorten houten vloeren in het assortiment.

Bekijk bijvoorbeeld de visgraat parket varianten. Wij helpen jou graag bij het maken van een goede keuze. Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom zeer makkelijk bereikbaar! 

Houten vloeren met vloerverwarming

Een echt houten vloer én vloerverwarming. Hoewel je misschien denkt dat het niet mogelijk is omdat hout leeft, gaan wij je vertellen dat het wél mogelijk is.

Het enige dat jij hoeft te doen is bij de houten vloeren aan te geven of de houten vloer te combineren is met vloerverwarming, er komen dat meer dan genoeg vloeren naar voren die heel geschikt zijn voor vloerverwarming. 

Kies voor een houten visgraat vloer!

Op zoek naar een vloer van hout die net even anders is? Kies voor een prachtige houten visgraat vloer. Deze moderne vloer is weer helemaal in en het geeft een speelse look aan de woonkamer.

Geniet van een prachtige houten visgraat vloer in jouw huiskamer. Kies je dan een lichte of een donkere vloer? Er is genoeg te kiezen bij Vloerenkamer!

houten vloeren

Ontdek ons assortiment houten vloeren

 • Eikenhouten massieve vloeren
 • Multiplank vloeren
 • Raftwood houten vloeren
 • Patroonvloeren
 • Parketvloeren
 • Lamett vloeren
 • Hollandsche vloeren

Doe een vrijblijvende offerte

Na de aankoop van jouw vloer

Na de aanschaf van jouw houten vloer moet deze gelegd worden. Je kunt de vloer zelf leggen of dit laten doen door onze medewerkers. Onze medewerkers weten precies hoe ze een vloer netjes moeten leggen en doen dit snel en vakkundig.

Wil je de nieuwe vloer in een bepaald patroon leggen, raden wij zeker aan om dit te laten doen door een specialist. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een visgraatvloer is het van extra groot belang dat dit strak en netjes gebeurt. 

Visgraatvloeren zijn tegenwoordig erg populair door het mooie patroon en de klassieke uitstraling. Behalve visgraatvloeren zijn er ook andere patroonvloeren zoals de Hongaarse punt vloeren.

Echter zijn patroonvloeren lastiger om goed te leggen. Hiervoor kun je het beste een vloer door ons laten leggen.

Vloeronderhoud

Nadat de vloer van houtgewas gelegd is, kun je genieten van jouw nieuwe vloer. De vloer is nog nieuw en zonder beschadigingen. Dit wil je vast graag zo houden. Het onderhoud van jouw vloer is dan ook erg belangrijk. 

Wij raden aan regelmatig de grond schoon te maken door te stofzuigen of te vegen. Hiermee verdwijnt zand en vuil. Daarnaast raden we aan om een houten vloer wekelijks te dweilen met de Olie Verfrisser en af en toe met de Reinger.

Eens in de maand kun je de loopgedeeltes in wrijven met Kleurbehoud. Alle onderhoudsproducten voor jouw vloer zijn voordelig te verkrijgen via onze webshop.

Renovatie van je vloer of trap

Bij Vloerenkamer kunnen wij ook renovatie van de vloer of trap realiseren. Wij zien vaak dat een vloer van hout beschadigd of verwaarloosd is. Wij kunnen deze vaak nog goed opknappen waardoor de vloer weer als nieuw is. 

Wij voeren dan verschillend onderhoud uit. Naast renovatie van jouw vloer realiseren wij ook traprenovatie.

Werkgebied Vloerenkamer

Wij leveren onze vloeren door heel Nederland. De showroom van Vloerenkamer is te vinden in Oirschot, vlakbij Eindhoven. 

Vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer kun je online vloeren kopen of gezellig bij ons langs komen. Kom naar de vloerenwinkel van Brabant: Vloerenkamer.

In onze showroom kun je de houten vloeren bekijken, voelen en bespreken. 

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl