Houten vloeren in diverse designs, breedtes en diktes

afspraakHouten vloeren hebben een mooie uitstraling. De mooiste vloerplanken kunt u bestellen bij Vloerenkamer.

De Vloerenkamer is specialist in houten vloeren. Houten vloeren brengen sfeer in elk interieur en passen bij elke portemonnee. Naast massief hout (parket) en lamelparket zijn onze multiplanken een geliefd product. Ook de nieuwe Raftwood vloeren zijn erg populair bij Vloerenkamer.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor elk interieur en vloerverwarming

Multiplanken hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door deze hoogwaardige toplaag hebben deze vloerplanken dezelfde uitstraling en kwaliteit als massief houten vloeren. De onderlaag van multiplank bestaat uit berken multiplex, met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal en is het ook geschikt voor vloerverwarming. Multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs, breedtes en diktes. Voor elke portemonnee en eenvoudig zelf te leggen!

De Vloerenkamer heeft ruim 1.000 soorten houten vloeren in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de visgraat parket varianten. Wij helpen u bij het maken van een goede keuze voor uw vloerplanken.

Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom zeer makkelijk bereikbaar!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak!