bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloer Den Bosch

Op slechts 15 minuten rijden van Den Bosch bezoekt u de ruime showroom van Vloerenkamer. Hier kunt u op uw gemak het aanbod houten vloeren bekijken. Uiteraard ontvangt u deskundig advies over de beste keuze in uw situatie. Bij ons geldt nog de ouderwetse service, maar wel voor een hele goede prijs. Wanneer u in Den Bosch woont, is Vloerenkamer het beste adres voor een nieuwe houten vloer, maar ook voor PVC vloeren en laminaat kunt u bij ons uitstekend terecht.

Vloerplanken in verschillende soorten en maten

Een houten vloer geeft uw woning een warme uitstraling en is daarom voor veel mensen de 1e keus. Van klassiek herenhuis tot boerderij, een houten vloer past eigenlijk altijd. Voor uw nieuwe houten vloerplanken kunt u o.a. een keuze maken uit massief hout of multiplank. We hebben vloerplanken in verschillende breedtes, diktes, afmetingen, afwerkingen en designs. Er is ruime keuze voor elke portemonnee! Populair zijn ook de Raftwood vloeren die allemaal in het assortiment van Vloerenkamer te vinden zijn.

Specialist in houten vloer Den Bosch en omstreken!

De Vloerenkamer is specialist in houten vloeren. Ons assortiment bestaat uit meer dan 750 soorten houten vloeren, u hoeft alleen nog maar de juiste keuze te maken. Koopt u uw nieuwe houten vloer net als vele anderen ook bij de Vloerenkamer?

Review houten Vloer Den Bosch

Wilt u een nieuwe houten vloer uitzoeken? Vloerenkamer heeft een uitgebreid assortiment voor de regio Den Bosch. U bent van harte welkom in onze showroom te Oirschot. Op slechts een kwartiertje rijden van Den Bosch vindt u onze showroom van ruim 600m2 waar u een breed aanbod houten vloeren vindt. U kunt de vloer tevens door onze specialisten laten leggen.

Houten vloeren aanbieding

Wanneer u op zoek bent naar een goede houten vloer bent u al snel veel geld kwijt. Bij Vloerenkamer is ons motto "veel vloer voor weinig geld". Wij bieden houten vloeren aan van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden we vaak goede aanbiedingen aan. 

Bekijk de doe-het-zelf-pakketten

houten vloer Den Bosch

Openingstijden

Kom naar vloerenwinkel Vloerenkamer en bekijk onze mooie houten vloeren!

Maandag: 13:00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Kom op bezoek!

Volgt u ons al op social media?