bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloer Den Bosch

Houten vloer Den Bosch en omstreken!

Op slechts 15 minuten rijden van Den Bosch bezoekt u de ruime showroom van Vloerenkamer. Hier kunt u op uw gemak het aanbod houten vloeren bekijken en de vloeren ook zelf voelen. Uiteraard ontvangt u deskundig advies over de beste keuze in uw situatie. Bij ons geldt nog de ouderwetse service voor een hele goede prijs. Wanneer u in Den Bosch woont is Vloerenkamer het beste adres voor een nieuwe houten vloer, maar ook voor PVC vloeren en laminaat kunt u bij ons uitstekend terecht.

Vloerplanken in verschillende soorten en maten.

Voor uw nieuwe houten vloerplanken kunt u o.a. een keuze maken uit massief hout, laminaat of multiplank. We hebben vloerplanken in verschillende breedtes, diktes, afmetingen, afwerkingen en designs. Er is ruime keuze voor elke portemonnee! Ook voor uw pvc-vloer bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres.

Houten vloerspecialist

De Vloerenkamer is specialist in elke houten vloer. Ons assortiment bestaat uit meer dan 750 soorten houten vloeren, u hoeft alleen nog maar de juiste keuze te maken. Koopt u uw nieuwe houten vloer net als vele voorgangers ook bij de Vloerenkamer?

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw woning of pand? Vloerenkamer heeft een uitgebreid assortiment voor de regio Den Bosch. U bent van harte welkom in onze showroom te Oirschot. Op slechts een kwartiertje rijden van Den Bosch vindt u onze showroom van ruim 600m2 waar u een breed aanbod houten vloeren vindt.

Openingstijden

Kom naar vloerenwinkel Vloerenkamer en bekijk alle mooie houten vloeren!

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Overige tijden: Bent u van harte welkom wanneer u belt voor een afspraak.

Kom op bezoek!

Volgt u ons al op social media?