bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloer kopen

Houten vloer kopen van de beste kwaliteit

Een houten vloer kopen van de beste kwaliteit tegen een heel aantrekkelijke prijs? Dan vindt u in Oirschot bij de Vloerenkamer de vloer waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod uit diverse collecties. Als vloerenspecialist bieden wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit en door onze efficiënte bedrijfsvoering profiteert u van een extra voordelige prijs als u bij ons een houten vloer koopt. 

Wilt u een houten vloer kopen?

Als u naar een nieuwe vloer voor uw interieur op zoek bent, dan ligt het vaak voor de hand om daar te gaan kijken waar een groot aanbod beschikbaar is. Indien u een parketvloer wilt kopen, dan kunt u bij de Vloerenkamer van een ruim aanbod met vele mogelijkheden profiteren. Wij bieden allerlei soorten parketvloeren te koop aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld onder meer terecht voor de aanschaf van visgraatparket dat iedere ruimte een moderne en warme uitstraling meegeeft.

Ons assortiment

Houten vloeren

Een houten vloer loopt niet alleen heerlijk, het geeft ongelooflijk veel sfeer in huis. Het staat gezellig, knus en past bij elke stijl. Vloerenkamer biedt verschillende soorten houten vloeren aan.

Laminaat

De bovenzijde van laminaat is van kunststof (melamine). Hierdoor is deze vloer mooi, maar ook erg praktisch. Laminaat vloeren gaan erg lang mee en is daarnaast voordelig. Daarnaast heeft een laminaat vloer erg weinig onderhoud nodig. 

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn duurzame vloeren die tegenwoordig erg populair en trendy zijn. Bekijk onze PVC vloeren.

Bijproducten

Vloerkamer biedt ook producten aan voor de onderhoud, ondervloer, lijm, plinten, randafwerking en vloerafwerking. Bekijk hier onze bijproducten.

Bestel nu online!

Showroom bezoeken om een houten vloer te kopen

Bij het zoeken naar een nieuwe houten vloer is het belangrijk om de mogelijkheden met eigen ogen te kunnen bekijken en te ervaren. Als uw voorkeur uitgaat naar het kopen van een houten vloer, dan kunt u het aanbod in het echt bekijken door de showroom van de Vloerenkamer te bezoeken. Daar staan wij u graag bij met advies en met behulp van ons efficiënte stappenplan krijgt u bij ons de ideale gelegenheid om de perfecte houten vloer te kopen. Van alle vloeren hebben wij grote voorbeeldplanken zodat u de vloer ook echt zelf kunt voelen en goed kunt zien of deze bij u past.

Bezoek onze vloerenwinkel om een parketvloer te kopen

Als specialist in houten vloeren beschikt de Vloerenkamer uiteraard over een showroom. In onze vloerenwinkel Brabant vindt u de gelegenheid om een vloer van parket te kopen die aan al uw wensen voldoet. U kunt ons van dinsdag tot en met zaterdag bezoeken tijdens de openingstijden of buiten de openingstijden om een afspraak maken. Wij voorzien graag in uw wens een parketvloer te kopen die volledig op uw wensen is afgestemd. U bent bij ons in elk geval verzekerd van scherpe prijzen en een klantgerichte service. Bovendien kunt u bij het uitzoeken van een vloer altijd rekening houden met de sfeer in huis en de kleuren van uw interieur.

Kom op bezoek!

Volgt u ons al op social media?