bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloer leggen brengt in elke kamer sfeer

Houten vloer leggen brengt in elke kamer sfeer. U kunt ervoor kiezen om de door u gekozen vloer door ons te laten leggen, maar u kunt ook zelf uw nieuwe houten vloer leggen. Een houten vloer brengt in elke kamer en in elk interieur sfeer. Wilt u graag een nieuwe houten vloer leggen in uw huis? Een houten vloer leggen hoeft niet lastig te zijn, maar we raden u wel aan om onze leg- en onderhoudsvoorschriften goed door te nemen. Wilt u in plaats van een nieuwe houten vloer leggen uw vloer renoveren, ook dan bent u bij de Vloerenkamer aan het juiste adres!

Vloer laten leggen of liever zelf doen?

Vloer laten leggen

Heeft u een nieuwe houten vloer gekocht?Indien u de vloer niet zelf wilt leggen dan regelen wij een professionele installateur/parketteur voor u. Dit doen wij door heel Nederland en België (en op overleg op andere locaties). Wij werken enkel met streng opgeleide vakspecialisten die u snel en vakkundig kunnen helpen met uw nieuwe vloer. Al onze installateurs/parketteurs moeten ten allen tijde op een professionele en respectvolle manier handelen. Wij eisen dat hun diensten aan de hoogste normen voldoen. Voor het leggen van de vloer dient de gehele woning vrij te zijn van alle meubels die eventueel een obstakel kunnen zijn voor de installateur/parketteur. Wilt u dat wij dit voor u uit handen nemen, of wilt u meer informatie over de tarieven voor het laten leggen van uw vloer, neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Vloer zelf leggen

Wilt u graag zelf de vloer leggen? Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wel raden we u aan om voor het leggen van de vloer onze legvoorschriften grondig door te lezen. Hierdoor voorkomt u dat er iets mis gaat en kunt u snel een eenvoudig u eigen vloer goed leggen.

Bekijk de legvoorschriften

Aanbiedingen van houten vloeren

De vloeren bij Vloerenkamer zijn al erg scherp geprijsd, maar met onze aanbiedingen worden de houten vloeren nóg voordeliger! Van onbehandeld parket, tot white wash geolied. Er zijn aanbiedingen voor allerlei verschillende soorten houten vloeren. Wat dacht u van een keuze uit 11 kleuren van onbehandelde visgraatvloeren? Bekijk alle aanbiedingen van houten vloeren op onze website.

Aanbiedingen houten vloeren

Houten vloer leggen brengt in elke kamer sfeer!

Houten vloer leggen brengt in elke kamer sfeer

Multiplank laten leggen in plaats van een houten vloer?

Veel mensen twijfelen of ze voor een houten vloer zullen kiezen of dat ze liever een multiplank vloer laten leggen. Het voordeel van multiplank laten leggen is dat het slijtvast is en bijna geen onderhoud nodig heeft. Een vloer van multiplank laten leggen is daarom een populaire keuze. Heeft u uiteindelijk de keuze voor een multiplankvloer gemaakt, dan kunt u ervoor kiezen de multiplank vloer te laten leggen door de vakmensen van Vloerenkamer.

Bekijk ons assortiment multiplanken

Vloerenkamer

Ga naar onze vloerenwinkel in Oirschot. Hier kunt u ons ruime assortiment bekijken en vrijblijvend vragen stellen. Wji helpen u graag bij het leggen van de vloer en de aanschaf van de vloer.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?