bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloeren

Groot assortiment houten vloeren bij Vloerenkamer

De gezelligheid van een houten vloer, daar kan geen enkel andere vloer tegen op. De prachtige uitstraling die een houten vloer heeft, past bij elk interieur. Doordat er veel diversiteit is in de houten vloeren is er altijd een vloer die past bij uw wensen en uw portemonnee.

Vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer heeft een groot assortiment in houten vloeren. Deze kunt u zowel in onze ruime showroom te Oirschot bekijken als online in onze webshop

Robuuste Raftwood houten vloeren

Wilt u graag een houten vloer die robuust, stoer en natuurlijk is? Bent u op zoek naar  massieve Vloeren? Dan is een Raftwood houten vloer iets voor u. Deze vloer is het laatste jaar erg populair en dat is niet zo gek. Deze vloer bestaat uit spoorbielzen en heeft daardoor een stoer karakter. Deze Raftwood houten vloeren kunt u bestellen in onze webshop. 

Houten vloeren

Houten vloeren kunnen goed samen met Vloerverwarming. Wist u dat u naast vloerverwarming de vloer ook steeds vaker kunt verkoelen? Bij Vloerenkamer leggen we u graag alle mogelijkheden uit en informeren we u over vloerverwarming. 

Houten vloeren vindt u bij de Vloerenkamer in Oirschot. Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Hier vindt u een ruim assortiment houten vloeren en wordt u geholpen door onze medewerkers. Wij voorzien u graag van alle informatie over houten vloeren en denken met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Goedkope vloeren

Een Goedkope nieuwe vloer vindt u bij Vloerenkamer. U vindt hier goedkope houten vloeren, maar ook laminaat vloeren tegen een scherpe prijs. Echter zijn alle vloeren van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee.

Voor het kopen van een houten vloer heeft u geen volle portemonnee nodig. Veel mensen denken dat een houten vloer ontzettend veel geld kost. Gelukkig valt dit reuze mee. Bij Vloerenkamer vindt u de beste kwaliteit vloeren voor een scherpe prijs. De Goedkope houten vloeren kunt u vaak zelf leggen waardoor de prijs minder wordt.

U kunt bij Vloerenkamer ook terecht voor een Goedkope laminaatvloer. Deze vloeren lijken op houten vloeren maar hebben een kunststof toplaag. Hierdoor werken ze minder en gaan ze langer mee. Bekijk onze Laminaat outlet.

Houten Vloeren Aanbieding

Multiplanken in uw woning?

Vloerenkamer is dé Multiplank vloeren specialist. Met een ruim assortiment, scherpe prijzen en vele mogelijkheden kunt u het beste een Multiplank houten vloer kopen bij Vloerenkamer. Multiplanken hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door deze hoogwaardige toplaag hebben deze vloerplanken dezelfde uitstraling en kwaliteit als massief houten vloeren. De onderlaag van multiplank bestaat uit berken multiplex, met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal en is het ook geschikt voor vloerverwarming. Multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs, breedtes en diktes. Voor elke portemonnee en eenvoudig zelf te leggen! De Vloerenkamer heeft ruim 1.000 soorten houten vloeren in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de visgraat parket varianten. Wij helpen u bij het maken van een goede keuze voor uw vloerplanken. Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom zeer makkelijk bereikbaar! Wij kragen regelmatig vragen over lamelparket vloeren, echter denken wij dat multiplanken een betere optie is.

Kom vrijblijvend langs in onze Showroom of maak een afspraak!

Laminaat

Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren, maar hebben wel de uitstraling van echt hout. Het voordeel van laminaat is dat het duurzamer is door de kunststof toplaag. Hierdoor wordt de decorprint beschermt en is de vloer slijtvast. De vloer is dan ook erg handig bij kleine kinderen en huisdieren. Laminaat vloeren vindt u bij Vloerenkamer van drie verschillende collecties. Wij hebben onze eigen huiscollectie, Douwes Dekker laminaat en Beutifloor laminaat. Deze vloeren zijn allemaal van erg goede kwaliteit en zijn gemakkelijk zelf te leggen door de goed werkende klikverbinding. De laminaatvloeren hebben veel verschillende mogelijkheden en zijn in ontzettend veel kleuren beschikbaar. Zo hebben wij ook zwart laminaat vloeren! Zoekt u Laminaat in de regio Eindhoven? Kom dan langs bij de Vloerenkamer. U kunt bij vloerenkamer ook een PVC vloer kopen van kunststof.

houten vloeren

Ontdek ons assortiment houten vloeren

Bestel online!

Bekijk ook ons mooie eiken parket.

Na de aankoop van uw vloer

Na de aanschaf van uw houten vloer, moet deze gelegd worden. Een houten vloer leggen brengt in elke kamer sfeer en dit kunt u zelf doen of laten doen door onze medewerkers. Bij Vloerenkamer kunt u de vloer laten leggen door onze specialisten. Onze medewerkers weten precies hoe ze strak en eenvoudig een vloer moeten leggen. Hierdoor wordt de vloer goed gelegd en kunt u er snel van genieten. Wanneer u zelf de vloer wilt leggen, raden we u aan om onze legvoorschriften door te lezen.

Bij een nieuwe vloer plaatsen in een bepaald patroon raden wij zeker aan om dit te doen door een specialist. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een visgraat parket is het van belang dat dit strak en netjes gebeurd. Visgraatvloeren zijn tegenwoordig erg populair door het leuke patroon en de klassieke uitstraling die dit patroon heeft. Echter zijn Patroonvloeren erg moeilijk om goed te leggen. Hiervoor kunt u het beste een vloer door ons laten leggen.

Nadat de vloer is gelegd, kunt u genieten van uw nieuwe vloer. De vloer is nog nieuw en zonder beschadigingen. Dit wilt u graag zo houden. De onderhoud van uw vloer is dan ook erg belangrijk. Wij raden aan regelmatig de grond schoon te maken door te stofzuigen of te vegen. Hiermee verdwijnt zand en vuil. Daarnaast raden we aan om een houten vloer wekelijks te dwijlen met de Olie Verfrisser en af en toe met de Reinger. Eens in de maand kunt u de loopgedeeltes in wrijven met Kleurbehoud. Alle onderhoudsproducten voor uw vloer zijn voordelig te verkrijgen via onze webshop.

Renovatie van uw vloer of trap

Bij Vloerenkamer kunnen wij ook renovatie van de vloer of trap realiseren. Wij zien vaak dat een vloer beschadigd of verwaarloosd is. Wij kunnen deze vaak nog goed opknappen waardoor de vloer weer als nieuw is. Wij voeren dan verschillend onderhoud uit. Naast Vloerrenovatie realiseren wij ook Traprenovatie.

Werkgebied Vloerenkamer

Wij verkopen vloeren door heel Nederland. De showroom van Vloerenkamer is te vinden in Oirschot, vlakbij Eindhoven.

Vloerenwinkel Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer kunt u Online vloeren kopen. Echter kunt u ook gezellig bij ons langs komen. Kom naar de vloerenwinkel van Brabant: de Vloerenkamer. In onze showroom kunt u de houten vloeren bekijken, voelen en bespreken. Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak! 

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Volgt u ons al op social media?