bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren

Groot assortiment houten vloeren bij Vloerenkamer

De gezelligheid van een houten vloer, daar kan geen enkele vloer tegenop. De prachtige uitstraling die een houten vloer heeft, past bij elk interieur van klassiek tot modern. Doordat er veel diversiteit is in houten vloeren is er altijd een vloer die past bij uw wensen en uw portemonnee.

Vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer heeft een groot assortiment in houten vloeren. Deze kunt u zowel in onze ruime showroom te Oirschot bekijken als online in onze webshop. In ons assortiment vindt u houten vloeren in allerlei kleuren, breedtes en behandelingen. Geschuurd, geolied, gerookt, geschaafd of verouderd, er is volop keus in behandelingen die de vloeren een geheel eigen karakter geven.

Houten vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wist u dat u naast vloerverwarming de vloer ook steeds vaker kunt verkoelen? Bij Vloerenkamer leggen we u graag alle mogelijkheden uit en informeren we u over vloerverwarming en -verkoeling. 

Goedkope vloeren

Ons streven is dat we voor elk budget een geschikte vloer hebben. Een goedkope nieuwe vloer vindt u dan ook zeker bij Vloerenkamer. Van goedkope houten vloeren tot laminaat of PVC vloeren, voor een scherp geprijsde vloer moet u bij Vloerenkamer zijn. Uiteraard zijn alle vloeren van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee. Meer vloer voor minder geld.

Voor het kopen van een houten vloer heeft u geen volle portemonnee nodig. Veel mensen denken dat een houten vloer ontzettend veel geld kost. Gelukkig valt dit reuze mee. Bij Vloerenkamer vindt u de beste kwaliteit vloeren voor een scherpe prijs. De goedkope houten vloeren kunt u bovendien zelf leggen, maar uiteraard ook door ons laten leggen.

U kunt bij Vloerenkamer ook terecht voor een goedkope laminaatvloer. Deze vloeren lijken op houten vloeren maar hebben een kunststof toplaag. Hierdoor werken ze minder en gaan ze langer mee. Bekijk onze Laminaat outlet.

Houten Vloeren Aanbieding

Robuuste Raftwood houten vloeren

Wilt u graag een houten vloer die robuust, stoer en duurzaan is? Dan is een Raftwood houten vloer iets voor u. Deze vloer is het laatste jaar erg populair en dat is niet zo gek. De vloer is gemaakt van gebruikte spoorbielzen en heeft daardoor een stoer karakter. De Raftwood houten vloeren kunt u bestellen in onze webshop.

Multiplank vloeren in uw woning?

Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren. Met ons ruime assortiment, scherpe prijzen en vele mogelijkheden kunt u het beste een multiplank houten vloer kopen bij Vloerenkamer. 

Multiplanken hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door deze toplaag hebben de vloerplanken dezelfde uitstraling als massief houten vloeren. De onderlaag van een multiplank vloer bestaat uit berken multiplex, met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal en is het ook geschikt voor vloerverwarming. 

Multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs, breedtes en diktes. Voor elke portemonnee en eenvoudig zelf te leggen! De Vloerenkamer heeft ruim 1.000 soorten houten vloeren in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de visgraat parket varianten. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom zeer makkelijk bereikbaar! 

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren, maar hebben wel de uitstraling van hout. Het voordeel van laminaat is dat het duurzamer is door de kunststof toplaag. Hierdoor wordt de decorprint beschermd en is de vloer slijtvast. Een laminaat vloer is dan ook erg handig wanneer u bijv. kleine kinderen en/of huisdieren heeft. Laminaat vloeren vindt u bij Vloerenkamer in verschillende collecties. Wij hebben bijvoorbeeld onze eigen huiscollectie, Douwes Dekker laminaat, QuickStep en Beautifloor laminaat.

De laminaat vloeren van Vloerenkamer zijn allemaal van erg goede kwaliteit en zijn gemakkelijk zelf te leggen door de goed werkende klikverbinding. De laminaatvloeren hebben veel verschillende mogelijkheden en zijn in veel kleuren en designs beschikbaar. Zo hebben wij ook zwart laminaat vloeren! 

Houten Vloeren

Ontdek ons assortiment houten vloeren

Bestel online!

Na de aankoop van uw vloer

Na de aanschaf van uw houten vloer moet deze gelegd worden. U kunt de vloer zelf leggen of dit laten doen door onze medewerkers. Onze medewerkers weten precies hoe ze een vloer netjes moeten leggen en doen dit snel en vakkundig. Wanneer u zelf de vloer wilt leggen, raden we u aan om onze tips voor het leggen van uw vloer door te lezen.

Wilt u de nieuwe vloer in een bepaald patroon leggen, raden wij zeker aan om dit te laten doen door een specialist. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een visgraatvloer is het van extra groot belang dat dit strak en netjes gebeurt. Visgraatvloeren zijn tegenwoordig erg populair door het mooie patroon en de klassieke uitstraling. Behalve visgraatvloeren zijn er ook andere patroonvloeren zoals de Hongaarse punt vloeren. Echter zijn patroonvloeren lastiger om goed te leggen. Hiervoor kunt u het beste een vloer door ons laten leggen. Lees meer over patroonvloeren >>

Vloeronderhoud

Nadat de vloer is gelegd, kunt u genieten van uw nieuwe vloer. De vloer is nog nieuw en zonder beschadigingen. Dit wilt u graag zo houden. Het onderhoud van uw vloer is dan ook erg belangrijk. Wij raden aan regelmatig de grond schoon te maken door te stofzuigen of te vegen. Hiermee verdwijnt zand en vuil. Daarnaast raden we aan om een houten vloer wekelijks te dweilen met de Olie Verfrisser en af en toe met de Reinger. Eens in de maand kunt u de loopgedeeltes in wrijven met Kleurbehoud. Alle onderhoudsproducten voor uw vloer zijn voordelig te verkrijgen via onze webshop.

Renovatie van uw vloer of trap

Bij Vloerenkamer kunnen wij ook renovatie van de vloer of trap realiseren. Wij zien vaak dat een vloer beschadigd of verwaarloosd is. Wij kunnen deze vaak nog goed opknappen waardoor de vloer weer als nieuw is. Wij voeren dan verschillend onderhoud uit. Naast renovatie van uw vloer realiseren wij ook traprenovatie.

Werkgebied Vloerenkamer

Wij leveren onze vloeren door heel Nederland. De showroom van Vloerenkamer is te vinden in Oirschot, vlakbij Eindhoven. 

Vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer kunt u online vloeren kopen. Echter kunt u ook gezellig bij ons langs komen. Kom naar de vloerenwinkel van Brabant: Vloerenkamer. In onze showroom kunt u de houten vloeren bekijken, voelen en bespreken. 

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?