bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloeren

Groot assortiment houten vloeren bij Vloerenkamer

De gezelligheid van een houten vloer, daar kan geen enkel andere vloer tegen op. De prachtige uitstraling die een houten vloer heeft, past bij elk interieur. Doordat er veel diversiteit is in de houten vloeren is er altijd een vloer die past bij uw wensen en uw portemonnee.

De Vloerenkamer heeft een groot assortiment in houten vloeren. Deze kunt u zowel in onze ruime showroom te Oirschot bekijken als online in onze webshop

Robuuste Raftwood houten vloeren

Wilt u graag een houten vloer die robuust, stoer en natuurlijk is? Dan is een Raftwood houten vloer iets voor u. Deze vloer is het laatste jaar erg populair en dat is niet zo gek. Deze vloer bestaat uit spoorbielzen en heeft daardoor een stoer karakter. Deze Raftwood houten vloeren kunt u bestellen in onze webshop. Meer informatie vindt u hier.

Multiplanken in uw woning?

Multiplanken hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door deze hoogwaardige toplaag hebben deze vloerplanken dezelfde uitstraling en kwaliteit als massief houten vloeren. De onderlaag van multiplank bestaat uit berken multiplex, met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal en is het ook geschikt voor vloerverwarming. Multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs, breedtes en diktes. Voor elke portemonnee en eenvoudig zelf te leggen! De Vloerenkamer heeft ruim 1.000 soorten houten vloeren in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de visgraat parket varianten. Wij helpen u bij het maken van een goede keuze voor uw vloerplanken. Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom zeer makkelijk bereikbaar!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak!

Ontdek ons assortiment houten vloeren

Bestel online!

Na aankoop van een houten vloer is het de vraag of u deze zelf wilt leggen of dat u liever heeft dat wij dat voor u doen. Vloerenkamer heeft specialisten in dienst die hun hand niet meer omdraaien voor het leggen vaan een vloer. Zij kunnen het mega strak en werken erg zorgvuldig. Het zelf aanleggen van een houten vloer hoeft helemaal niet lastig te zijn. Wel is het belangrijk om even onze legvoorschriften door te lezen. Bekijk hier meer over het leggen van een vloer.

Volgt u ons al op social media?