bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten Vloeren Aanbieding

Als u op zoek bent naar de beste houten vloeren aanbieding, dan kunt u bij Vloerenkamer rekenen op de scherpste prijs. Ons motto is standaard ‘Veel vloer voor weinig geld’ en met onze aanbiedingen voor houten vloeren bent u uiteraard nog veel voordeliger uit. Wij bieden u als vloerenspecialist een ruim assortiment met vloeren die garant staan voor de beste kwaliteit en het hoogste comfort. U kunt het aanbod op onze website bekijken of vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom in Oirschot.

Vloerpakketten

Zoekt u een goedkope nieuwe houten vloer? Wij hebben speciale pakketen vloeren, de zogehete doe-het-zelf-pakketten van Vloerenkamer. Dit zijn complete pakketten met een onbehandelde houten vloer naar eigen keuze. Deze doe-het-zelf-pakketten bevatten alle materialen die u nodig heeft. U hoeft alleen nog maar de vloer zelf te leggen en te behandelen in uw woning.

Bekijk de doe-het-zelf-pakketten

Vloerenkamer voor multiplank vloeren

Vloerenkamer is een specialist in houten vloersystemen met keuze uit meer dan 750 soorten vloeren. Als u op zoek bent naar multiplank vloeren, dan zijn wij daarvoor het aangewezen adres. U kunt onze showroom heel eenvoudig met de auto bereiken en meteen het voordelige aanbod met onze schitterende multiplanken bekijken. 
 

 

De voordelen van Vloerenkamer

  • Grootste van Brabant
  • Ruim 600m² showroom
  • Meer dan 1.000 verschillende vloeren
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Topkwaliteit
  • Gratis parkeren

Zelf leggen van houten vloeren aanbieding

Het is heel eenvoudig om geld te besparen. U kunt namelijk voor uw woning profiteren van de scherpe prijs van onze houten vloeren aanbieding, maar ook extra besparen. Bijvoorbeeld door de keuze te maken om de vloer zelf te leggen. Dat scheelt in uw portemonnee. Het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk om zelf een multiplank vloer te leggen dat ook wel tweelaagsparket wordt genoemd. De uitstraling is als die van een massief houten vloer en met een ruime keuze uit parketvloeren in de aanbieding vindt u voor uw woning in de regio Eindhoven altijd de juiste vloer.

Kom langs in onze showroom in Oirshot vlakbij Tilburg en Eindhoven en Den Bosch!

De koffie en thee staan voor u klaar en wij zijn u graag van dienst met het geven van advies en het presenteren van alle mogelijkheden op het gebied van parketvloeren. 
 

houten vloeren aanbieding 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?