bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Toegevoegde producten
Totaal (0 Producten)
€ 0,00
Verzendkosten
€ 6,95
Totaal
€ 6,95

Houten vloeren Eindhoven

Op slechts 15 minuten rijden van Eindhoven kunt u ons assortiment bekijken. Maak van tevoren een afspraak of kom onaangekondigd langs. Voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze houten vloeren Eindhoven en Tilburg kunt u gerust contact opnemen.

Eiken vloerdelen in verschillende sorteringen en afmetingen

Eiken vloerdelen zijn van hard materiaal en gaan lang mee. Eikenhouten vloeren staan bekend als massieve vloeren bestaande uit Molenvloeren, Kloostervloeren en Kasteelvloeren. Daarnaast is er voor elk budget en elke smaak een optie. Eiken vloerdelen kunnen een opvallende tekening hebben met grote noesten, maar ze kunnen ook noestvrij zijn en rustiger ogen. Voor elk wat wils!

White wash vloer brengt warmte in huis

Met een white wash vloer zit je altijd goed. Het staat chique, strak, maar brengt ook warmte en gezelligheid in huis. Een white wash vloer past in veel interieurs, het kan een landelijke uitstraling geven, maar past ook prima in een industriële keuken.

Voor de beste houten vloeren Eindhoven, eiken vloerdelen of voor een mooie white wash vloer kunt u altijd onze showroom bezoeken.

Goedkope houten vloeren

Vloerenkamer biedt goedkope houten vloeren aan. Wanneer u een houten vloer wilt uitzoeken, zult u merken dat houten vloeren erg duur zijn. Houten vloeren Eindhoven kosten vaak erg veel geld. Bij Vloerenkamer bieden we daar de oplossing voor met goede aanbiedingen en de mogelijkheid om zelf een vloer te leggen. Dit scheelt erg veel in de kosten. 

houten vloeren eindhoven

Multiplank vloeren in de regio Eindhoven

Veel van onze houten vloeren zijn multiplank vloeren. Dit type is erg populair, vanwege de vele mogelijkheden qua bewerkingen en combinaties. Deze zorgen voor een unieke uitstraling aan de vloer en dus aan uw huis! Multiplank vloeren hebben, in tegenstelling tot laminaat vloeren, een massief houten toplaag. U kunt deze vloeren eenvoudig zelf leggen en is een voordelig alternatief voor een massief houten vloer. Multiplank vloeren zijn zeer goed te gebruiken met vloerverwarming, kunnen naadloos gelegd worden, is makkelijk in onderhoud en bovendien kunnen de vloeren geschuurd worden. Lees meer over multiplank vloeren of bestel hem direct!

Multiplank vloer bestellen

Houten vloeren Eindhoven gezocht? U kunt bij ons terecht!

Kom bij onze vloerenwinkel langs, de koffie staat altijd klaar en wij geven graag advies zodat u met de juiste vloer naar huis gaat! Bekijk de openingstijden.

Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
 
0499 - 57 22 24
info@vloerenkamer.nl

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?