bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren Tilburg

Houten vloeren Tilburg voor de mooiste houten vloeren!

Een houten vloer brengt sfeer in elk interieur. Met keuze uit ruim 750 soorten houten en kunststof vloeren met houtlook heeft de Vloerenkamer een breed assortiment. Houten vloeren Tilburg, Den Bosch en Eindhoven maakt het u gemakkelijk om een keus te kunnen maken uit het grote assortiment. 

Witte houten vloer van hoge kwaliteit

Als u een nieuwe vloer kiest, wilt u natuurlijk voor kwaliteit gaan. U kunt kiezen voor een massief witte houten vloer of een vloer van multiplank. Multiplank heeft dezelfde uitstraling als een massief houten vloer en gaat lang mee. Wat u ook kiest, de kwaliteit is altijd in orde. Een houten vloer geeft altijd sfeer in huis. Een witte houten vloer is erg bijzonder, maar brengt dezelfde gezellige sfeer.

Multiplank houten vloeren Tilburg

Multiplank is een relatief nieuw type vloer dat in korte tijd erg populair is geworden. De vloer is verkrijgbaar in heel veel bewerkingen en zelfs combinaties van bewerkingen, waardoor de vloer een unieke uitstraling krijgt! Multiplank vloeren hebben, in tegenstelling tot laminaatvloeren, een massief houten toplaag. Hierdoor krijgt u de uitstraling en kwaliteit van een massief houten vloer, maar minder werking. U kunt de vloer eenvoudig zelf leggen en is daarmee een voordelig alternatief voor een massief houten vloer. 

De multiplank vloer is goed te gebruiken in kamers met vloerverwarming en kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Bovendien kan de vloer naadloos worden gelegd, waardoor de vloer makkelijk is in het onderhoud. Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren, neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel in Oirschot en krijg meteen alle informatie en vrijblijvend advies op maat!

Multiplank vloer bestellen

 

houten vloeren tilburg

Parketvloer in elke kamer van uw huis

Een parketvloer van Vloerenkamer is gemaakt van massief hout en is geschikt voor serres en vloerverwarming. Als u de parketvloer goed afwerkt met lak of olie kan parket zelfs in de keuken of badkamer geplaatst worden, waardoor u eenheid in uw woning creëert. 

Wilt u een nieuwe witte houten vloer kopen of nieuwe parketvloer, kom dan eens langs bij houten vloeren Tilburg. Neem ook eens een kijkje op onze blog voor meer informatie.

Assortiment houten vloeren Tilburg

Twijfelt u nog tussen houten vloeren en PVC?

Dan is het goed om te weten dat Vloerenkamer niet alleen houten vloeren in Tilburg, maar ook PVC-vloeren in Tilburg voor u heeft.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?