bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Houten vloeren Tilburg

Houten vloeren Tilburg voor de mooiste houten vloeren!

Een houten vloer brengt sfeer in elk interieur. Met keuze uit ruim 750 soorten houten en kunststof vloeren met houtlook heeft de Vloerenkamer een breed assortiment. Houten vloeren Tilburg, Den Bosch en Eindhoven maakt het u gemakkelijk om een keus te kunnen maken uit het grote assortiment. 

Witte houten vloer van hoge kwaliteit

Als u een nieuwe vloer kiest, wilt u natuurlijk voor kwaliteit gaan. U kunt kiezen voor een massief witte houten vloer of een vloer van multiplank. Multiplank heeft dezelfde uitstraling als een massief houten vloer en gaat lang mee. Wat u ook kiest, de kwaliteit is altijd in orde. Een houten vloer geeft altijd sfeer in huis. Een witte houten vloer is erg bijzonder, maar brengt dezelfde gezellige sfeer.

Parketvloer in elke kamer van uw huis

Een parketvloer van Vloerenkamer is gemaakt van massief hout en is geschikt voor serres en vloerverwarming. Als u de parketvloer goed afwerkt met lak of olie kan parket zelfs in de keuken of badkamer geplaatst worden, waardoor u eenheid in uw woning creëert. 

Wilt u een nieuwe witte houten vloer kopen of nieuwe parketvloer, kom dan eens langs bij houten vloeren Tilburg. Neem ook eens een kijkje op onze blog voor meer informatie.

Assortiment houten vloeren Tilburg

houten vloeren tilburg

Bekijk al onze diensten hier

Bij Vloerenkamer vindt u ook PVC vloeren Tilburg

Volgt u ons al op social media?