bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Lamelparket

Steeds meer mensen kiezen voor een lamelparket vloer in hun woning. Dit parket biedt u dan ook de uitstraling van een houten vloer, maar heeft daarnaast veel meer voordelen. Bij de Vloerenkamer bieden we u een ruime keuze aan lamelparket vloeren.

Wat is lamelparket?

Bij een lamelparket bestaan de planken uit verschillende lagen. De onderlaag is gemaakt van berken multiplex. Hierdoor wordt een lamelparket ook wel multiplank genoemd. De bovenste laag, deze wordt ook wel toplaag genoemd, is gemaakt van massief eikenhout. Deze combinatie zorgt voor een parket met een prachtige uitstraling en vele praktische voordelen.

Voordelen lamelparket

Het lamelparket in het assortiment van de Vloerenkamer wordt ook wel multiplank vloeren genoemd. Deze vloeren zijn ontzettend populair vanwege de diverse mogelijkheden en voordelen. Hieronder een aantal voordelen lamelparket:

 • Diverse kleuren beschikbaar
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Uitstraling van massief houten vloer
 • Minder werking dan houten vloer
 • Kan gelegd worden in grote ruimtes met een zwevend gelegde vloer
 • Hoeft niet vast verlijmd te worden
 • Onderhoudsvriendelijk

Massieve vloer

Een vloer wordt vaak uitgekozen vanwege de uitstraling die het geeft aan de woning. Iedere vloer geeft een ander soort dimensie aan uw woning. Een lamelparket heeft de uitstraling van een massieve vloer. Een massieve vloer past bij verschillende woonstijlen. Zo zorgt een massieve vloer voor een stoere uitstraling in huis door de robuuste dessins. Daarnaast kan een massieve vloer juist ook een klassieke sfeer in de woning creëren. Afhankelijk van de kleur en afwerking die u kiest, past er bijna altijd een massieve vloer bij u!

Multiplank vloeren specialist

Bij de Vloerenkamer hebben we een uitgebreid assortiment aan lampelparketten, ook wel multiplank vloeren. Samen met u gaan we op zoek naar een muliplank vloer die bij uw wensen, woningstijl en wooninrichting past. De goedkope multiplank vloeren kunnen geborsteld, geschuurd en geschaafd worden. Hiermee creëert u een unieke uitstraling en afwerking. U kunt ook kiezen voor een gerookte of verouderde multiplank vloer. In ons assortiment bieden we ook goedkope multiplank vloeren aan die nog onbehandeld zijn.

Bekijk ons assortiment!

Lamelparket

Vloerenkamer showroom

Bent u benieuwd of een lamelparket vloer past bij uw woning? Of wilt u graag ons assortiment bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Graag denken we mee over uw mogelijkheden en kunt u de tijd nemen om alle vloeren te vergelijken. We geven u hierbij graag professioneel advies. Onze vloerenwinkel Brabant kunt u vinden in Oirschot op het industrieterrein.

Contact

Waarom kiezen voor de Vloerenkamer?

 • Topkwaliteit voor scherpe prijzen
 • Grootste van Brabant met meer dan 600m² showroom
 • Keuze uit meer dan 1.000 verschillende vloeren
 • Altijd deskundig en eerlijk advies
Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?