Lamelparket gezocht?

Steeds meer mensen kiezen voor een lamelparket vloer in hun woning. Dit parket biedt jou dan ook de uitstraling van een houten vloer, maar heeft daarnaast veel meer voordelen. Bij de Vloerenkamer vind je een ruime keuze aan lamelparket vloeren.

Wat is lamelparket?

Bij een lamelparket bestaan de planken uit verschillende lagen. De onderlaag is gemaakt van berken multiplex. Hierdoor wordt een lamelparket ook wel multiplank genoemd. De bovenste laag, deze wordt ook wel toplaag genoemd, is gemaakt van massief eikenhout. Deze combinatie zorgt voor een parket met een prachtige uitstraling en vele praktische voordelen.

Voordelen lamelparket vloeren

De lamelparket vloeren in het assortiment van de Vloerenkamer worden ook wel multiplank vloeren genoemd. Deze vloeren zijn ontzettend populair vanwege de diverse mogelijkheden en voordelen. Hieronder een aantal voordelen van lamelparket:

  • Diverse kleuren beschikbaar
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Uitstraling van massief houten vloer
  • Minder werking dan houten vloer
  • Kan gelegd worden in grote ruimtes met een zwevend gelegde vloer
  • Hoeft niet vast verlijmd te worden
  • Onderhoudsvriendelijk

Uitstraling van een massieve vloer

Een vloer wordt vaak uitgekozen vanwege de uitstraling die het geeft aan de woning. Iedere vloer geeft een ander soort dimensie aan jouw woning. Een lamelparket heeft de uitstraling van een massieve vloer.

Een massieve vloer past bij verschillende woonstijlen. Zo zorgt een massieve vloer voor een stoere uitstraling in huis door de robuuste dessins. Daarnaast kan een massieve vloer juist ook een klassieke sfeer in de woning creëren. Afhankelijk van de kleur en afwerking die je kiest, past er bijna altijd een massieve vloer bij jou!

Multiplank vloeren specialist

Bij de Vloerenkamer hebben we een uitgebreid assortiment aan lampelparketten, ook wel multiplank vloeren. Samen met jou gaan we op zoek naar een muliplank vloer die bij jouw wensen, woningstijl en wooninrichting past. De goedkope multiplank vloeren kunnen geborsteld, geschuurd en geschaafd worden. Hiermee creëer je een unieke uitstraling en afwerking. Je kunt ook kiezen voor een gerookte of verouderde multiplank vloer. In ons assortiment bieden we ook goedkope multiplank vloeren aan die nog onbehandeld zijn.

Bekijk ons assortiment!

Lamelparket

Ons populairste type: eiken parket

Ben je ook gevallen voor de robuuste uitstraling van het eiken parket? Bij Vloerenkamer is een eiken parket erg geliefd. Wanneer je een eiken parket hebt gezien, wil je waarschijnlijk niet zo snel iets anders.

De robuuste uitstraling van het massieve houtsoort is nergens anders te vinden. Het is dan ook een unieke vloer van erg mooie kwaliteit. Het mooiste van eiken parket is dat het patroon niet terugkeert. Zo is elke vloer van eiken parket uniek.

Breng een mooi patroon aan met visgraat parket

Een visgraat parket brengt sfeer in uw woning en past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Een patroonvloer in het algemeen is sowieso erg mooi. Met een patroon krijgt jouw woning namelijk een heel andere uitstraling, ook met dezelfde soort vloer. Veel van onze vloeren kunnen ook in een patroon worden gelegd. Daarbij kun je kiezen tussen een Hongaarse punt of visgraat parket. We hebben zelfs enkele vloeren met mozaïek parket.

Wil je meer weten over ons assortiment visgraat parket, bezoek dan de website of onze showroom!

Kom naar de Vloerenkamer showroom

Ben je benieuwd of een lamelparket vloer past bij jouw woning? Of wil je graag ons assortiment bekijken? Wij nodigen je graag uit in onze showroom. Graag denken we mee over de mogelijkheden en kun je uitgebreid de tijd nemen om alle vloeren te vergelijken. We geven je hierbij professioneel advies. Je vindt onze vloerenwinkel Brabant in Oirschot op het industrieterrein.