bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Lamelparket vloeren

Lamelparket vloeren of multiplanken?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in lamelparket. Echter, wij denken dat multiplanken een betere optie zouden zijn. Multiplanken werken namelijk minder dan lamelparket, zelfs in relatief vochtige omstandigheden.

Multiplank vloeren stralen warmte en kwaliteit uit

Multiplank straalt een gevoel van warmte en kwaliteit uit. Het is een duurzame vloerbedekking: multiplank vloeren slijten praktisch niet en zijn daarom een goede investering. De Vloerenkamer levert multiplank vloeren in alle houtsoorten, maten en afwerkingen. Bekijk ons assortiment met multiplank vloeren in allerlei kleuren en bewerkingen. Ook hebben veel vloeren een combinatie van bewerkingen ondergaan. Door al deze verschillende mogelijkheden is er altijd een multiplank vloer die past bij de uitstraling en sfeer die u graag wilt. Uiteraard adviseren wij graag bij het maken van uw keuze.

Multivloer specialist

De Vloerenkamer is gespecialiseerd in multiplank houten vloeren. Dit zijn planken met een eikenhouten toplaag op een onderlaag van multiplex. Hierdoor heeft multivloer de uitstraling van een massief houten vloer, maar met minder werking.

Bestel nu een multiplank vloer of Lees meer over multiplanken

lamelparket vloeren

Aanbiedingen Lamelparket vloeren

Ons assortiment Lamelparket vloeren is van hoge kwaliteit en toch scherp geprijsd. Op onze aabiedingen pagina vindt u zelfs nóg voordeligere vloeren. Bovendien zijn ze ze vaak direct uit voorraad leverbaar, zodat u binnen no time kunt genieten van uw nieuwe vloer! 

Combiplank, de juiste vloer voor u!

Multivloer is ook bekend onder de naam combiplank. Een extra voordeel van een combiplank vloer is dat u het gemakkelijk zelf kunt leggen. Voor meer informatie kunt u onze showroom bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom langs in onze showroom of neem alvast een kijkje in onze showroom impressie.

Vloerenwinkel van Vloerenkamer

Komt u langs in de vloerenwinkel van Vloerenkamer? Hier kunt u de lamelparket vloeren bekijken. Wij helpen u graag bij het geven van meer informatie en bij de aanschaf van uw nieuwe vloer.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?