bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Laminaat Den Bosch

Op zoek naar een vloerenspecialist in de regio van Den Bosch? Vloerenkamer helpt u graag bij de aankoop van een nieuwe laminaatvloer voor uw huis of kantoor.

Welke stijl kiest u?

Een strakke moderne vloer of juist landelijk met een patroon? Laminaatvloeren zijn in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen de laminaatvloeren van onze huiscollectie, maar ook laminaatvloeren van Beautifloor, Douwes Dekker en Quickstep.

Bij Vloerenkamer heeft u dus voldoende keuze uit de scherp geprijsde laminaatvloeren van hoge kwaliteit. Bent u woonachting in de omgeving van Den Bosch en op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Kom dan naar Vloerenkamer.

Laminaat van Vloerenkamer 

Bij Vloerenkamer in Oirschot vindt u gegarandeerd de laminaatvloer die bij u past. Wij hebben een groot aanbod in zowel houten, pvc en laminaatvloeren. 
Onze showroom is maar liefst 600m² en is daarmee de grootste van heel Brabant. 

Benieuwd naar hoeveel vloeren wij hebben? Kom dan snel langs in onze showroom.

Sfeervol en praktisch

Laminaat lijkt, net als een PVC vloer, erg veel op hout. Zo krijgt u dus een mooie uitstraling van sfeervol hout en de voordelen van laminaat. Bezoek onze laminaatkamer in onze vestiging in Oirschot en bekijk ons ruime assortiment. Wij denken met u mee over de ruimte en de vloer zodat u een laminaatvloer krijgt die volledig aan uw wensen voldoet.

Laminaat Den Bosch

Laminaat Den Bosch

Wij helpen u graag

Zoekt u nog een laminaatvloer voor uw woonkamer of een kantoorruimte? Bij Vloerenkamer vindt u al snel een vloer die bij u past. Onze adviseurs denken graag met u mee over materiaal, kleuren en designs. Voor het leggen van de nieuwe vloer bent u bij Vloerenkamer ook aan het juiste adres. Onze vakmensen komen met veel plezier de vloer leggen zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Op zoek naar een laminaatvloer in de omgeving van Den Bosch? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

 

Kies voor de Vloerenkamer

Waarom moet u in zee gaan met de Vloerenkamer? Bij de Vloerenkamer in Oirschot vindt u gegarandeerd dé vloer die bij u past. Tevens bieden wij topkwaliteit vloeren aan voor scherpe prijzen en zijn wij de grootste van Brabant met 600m2 showroom. Ook heeft u bij ons de keuze uit meer dan 1000 verschillende vloeren en geven wij u altijd deskundig en eerlijk advies! 

 
 
Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?