bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Laminaat Eindhoven

Laminaat Eindhoven met natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in Eindhoven of omgeving en op zoek naar een laminaatvloer voor uw woning? De Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dichtbij Eindhoven. Als u naar laminaat in Eindhoven op zoek bent, dan is het zeker aan te raden ons aanbod eens nader te bekijken. Wij hebben een prachtige laminaat vloerencollectie met een natuurlijke uitstraling. Met betrekking tot de kleur en het gewenste dessin zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Bij de Vloerenkamer kunt u bovendien rekenen op een voordelige prijs en uitstekende service. 

Assortiment laminaat

Op zoek naar goedkope laminaat vloeren?

De Vloerenkamer in Oirschot is vanuit verschillende plaatsen in de omgeving binnen slechts een kwartier rijden te bereiken. Als u dan ook op zoek bent naar goedkope laminaat vloeren, nodigen wij u graag uit eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Oirschot. U bent dan in elk geval verzekerd van een gevarieerd aanbod om de beste keuze voor een laminaat vloer te maken. Naast laminaat hebben wij overigens ook een uitgebreid assortiment houten vloeren, multiplank vloeren en PVC vloeren. Ook deze vloeren kunt u in onze showroom op uw gemak bekijken.
 
 

Voordelen van laminaat

Wist u dat laminaat erg populair is? Wij vinden dit niet erg verrassend. Laminaat vloeren hebben namelijk ontzettend veel voordelen. Zo is er ontzettend veel keuze in kleur, dessins en diktes. Er zijn zowel veel warme kleuren als koele kleuren laminaat. Hierdoor vindt u altijd de laminaat vloer die bij u past. Daarnaast is laminaat onderhoudsvrij. Weinig onderhoud is nodig om de vloer mooi te houden. Deze vloeren zijn bestendig tegen krasjes en beschadigingen. Laminaat vloeren hebben mooie dessins, weinig onderhoud nodig en zijn van goede kwaliteit. De prijs van een laminaat vloer zal u dan waarschijnlijk ook verrassen. Een laminaat vloer is helemaal niet zo duur. Voor weinig geld heeft u veel vloer. De prijs wordt nog beter wanneer u de vloer zelf legt. Laminaat vloeren hebben vaak een click-systeem waardoor ze makkelijk zelf te leggen zijn. Dit scheelt ontzettend veel in de prijs!

Laminaat leggen in Eindhoven

Uiteraard kunt u uw laminaatvloer door de vakmensen van Vloerenkamer deskundig en snel laten leggen. Ook voor het leggen van een uw nieuwe laminaatvloer in Eindhoven of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een vakkundig team in dienst dat laminaat Eindhoven met een perfect resultaat kan leggen. Een handige extra service van Vloerenkamer voor u!

Vloer plaatsen

laminaat eindhoven

Profiteer van onze scherpe prijzen

Wij hanteren standaard voordelige prijzen voor alle laminaat en hebben een groot deel van het assortiment op voorraad liggen in onze laminaatkamer. U kunt vrijblijvend onze showroom met laminaat vloeren aan de Industrieweg 9a in Oirschot bezoeken. Parkeer de auto gemakkelijk voor onze deur en neem een kopje of koffie of thee als u rustig hebt rondgekeken om een weloverwogen besluit te nemen. Wij presenteren u in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden die wij beschikbaar hebben. U kunt ons eventueel ook bellen op 0449 57 22 24 voor een afspraak om de showroom buiten de openingstijden te bezoeken. Wij nemen dan uitgebreid de tijd om u te adviseren.   

Maak een afspraak met Vloerenkamer

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?