bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Laminaat vloeren Eindhoven

Wilt u een praktische en stijlvaste vloer voor uw woning? De beste oplossing hiervoor is een laminaatvloer. De bovenzijde van laminaat is van kunststof waardoor de vloer duurzaam en slijtvast is en de vloer bijna geen onderhoud nodig heeft. Voor een groot assortiment laminaat vloeren Eindhoven gaat u naar Vloerenkamer.

Mooie designs & sfeervolle uitstraling

Vloerenkamer biedt een groot assortiment laminaatvloeren. Hierdoor vindt u altijd een vloer die past bij uw woning, interieur en naar uw wensen. Laminaatvloeren zijn dan ook ontzettend populair vanwege de mooie designs en de sfeervolle uitstraling. Een laminaatvloer is gemakkelijk zelf te leggen. Dit scheelt ontzettend veel in prijs. Bij Vloerenkamer adviseren we u hier uiteraard graag over. Bij het leggen van de vloer is bijvoorbeeld de ondervloer erg belangrijk voor het loopcomfort en het contactgeluid.

Assorimtent laminaatvloeren

Laminaatvloeren Eindhoven bij Vloerenkamer

Voor goede kwaliteit laminaatvloeren in de buurt van Eindhoven, gaat u naar Vloerenkamer. Hier kunnen we u adviseren over de verschillende soorten laminaatvloeren, het leggen van de vloer en de onderhoud er van. Door ons ruime assortiment vindt u altijd een vloer die past bij uw woning en interieur. De laminaatvloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren, maar bieden meer praktische voordelen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk ook onze laminaat outlet

laminaat vloeren eindhoven

Voor laminaat vloeren Eindhoven gaat u naar de Vloerenkamer. Wij bieden verschillende soorten laminaat aan. Onze drie populaire laminaat soorten zijn Beautifloor, Douwes Dekker en onze huiscollecte.

Beautifloor laminaat

Wanneer u op zoek bent naar een vloer in een bijzondere kleur, dan kunt u bij Beautifloor laminaat goed terecht. Hier vindt u maar liefst 24 verschillende kleuren en decoraties laminaat vloeren. Hierdoor zitten er ontzettend veel verschillende bijzondere kleuren in het assortiment. Zo vindt u hier ook zwart/donkergrijze kleuren laminaat. De Beauifloor laminaatvloeren kunt u gemakkelijk zelf leggen door het speciale click-systeem.

Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker heeft zowel warme als koele kleuren in het assortiment. Hierdoor vindt u iets wat goed past bij uw woning, wensen en voorkeuren. Dit merk is erg populair in laminaatvloeren vanwege de goede kwaliteit. Het merk heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van mooie laminaatvloeren. De laminaat vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

Huiscollectie Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer hebben we een huiscollectie laminaatvloeren van een bijzonder goede kwaliteit. De toplaag van deze vloeren is gemaakt van kunststof. Deze toplaag is bijna niet te onderscheiden van houten vloeren en is erg duurzaam. De vloer is goed beschermt tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast zijn deze laminaatvloeren erg goed in de onderhoud.

Meer over laminaat Eindhoven

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?