Echt mooie vloeren kopen?

Op zoek naar mooie vloeren voor je woning? Of je nu gaat verhuizen of toe bent aan een nieuwe vloer, bij Vloerenkamer vind je de mooiste vloeren van hout, laminaat en PVC. 

Mooie vloeren uitkiezen

Nieuwe vloeren uitkiezen voor je woning is vaak niet gemakkelijk. Er is een veel keuze in mooie vloeren. Bij Vloerenkamer bieden we een groot assortiment houten vloeren, maar ook voor de mooiste laminaat en PVC vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt er wel voor dat welke vloer je ook kiest, je altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Mooie houten vloeren

Houten vloeren zijn al jarenlang ontzettend populair. Dit komt door de prachtige en sfeervolle uitstraling die houten vloeren aan een woning geven. Daarnaast past een houten vloer bij elk interieur en in elke woning. De vloeren zijn in verschillende patronen te leggen en kunnen met oliën en afwerkingen een unieke stijl creëren. Een houten vloer moet je wel goed onderhouden en houten vloeren gaan snel werken. Bijzonder populair bij Vloerenkamer zijn de Raftwood vloeren die een heel eigen, authentieke uitstraling hebben.

Meer over houten vloeren

Onze laminaat vloeren

Zoek je een mooie vloer die daarnaast ook erg praktisch is? Dan is een laminaatvloer iets voor jou. Deze vloeren zijn erg praktisch en slijtvast. Daarnaast heb je keuze uit een ruim assortiment aan mooie vloeren. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen waardoor deze een stuk voordeliger zijn. Daarnaast is het ook mogelijk een laminaatvloer in de badkamer of keuken te leggen. Jouw gehele woning kan dan worden voorzien van deze mooie vloeren. Het nadeel van laminaatvloeren is dat deze erg hard zijn en minder warm aanvoelen.

Meer over laminaat

Praktische PVC vloeren

De vraag naar PVC vloeren stijgt enorm, en daarmee ook het aanbod aan PVC vloeren van gerenommeerde merken als Quick-Step, Moduleo en Floorify. Deze zijn dan ook erg hip en trendy. Dit komt doordat ze aanvoelen en eruit zien als echt hout, maar praktischer en gebruiksvriendelijker zijn. Net als laminaatvloeren kunnen ook PVC vloeren gelegd worden in de badkamer of keuken. Het nadeel van een PVC vloer is dat deze niet gemakkelijk te leggen is. Gelukkig kunnen we bij Vloerenkamer deze mooie vloeren voor je leggen.

Meer over PVC vloeren

Mooie vloeren

Laat je inspireren door onze mooie vloeren

Bij Vloerenkamer nodigen we je graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Hier kun je de verschillende vloeren voelen, bekijken en beleven. Daarnaast helpen onze ervaren en deskundige medewerkers jou graag. Zij laten je de verschillende mooie vloeren zien zodat je een keuze kunt maken voor jouw woning. Onze vloerenspeciaalzaak is gevestigd in Oirschot.

Mooie vloer laten leggen

Wil je graag de nieuwe vloer laten leggen? Onze specialisten weten precies hoe ze een vloer netjes en nauwkeurig moeten leggen. De vloer ligt zo altijd strak en blijft jarenlang mooi. Wij raden je dan ook altijd aan om een vloer te laten plaatsen in plaats van zelf een vloer plaatsen. Bij Vloerenkamer hebben we gemerkt dat een vloer zo veel langer mooi blijft.

Patroonvloeren

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder vloer, is een patroonvloer wellicht iets voor jou. Dit is een houten vloer die gelegd wordt in een bepaald patroon. Voorbeelden van patroonvloeren zijn:

  • visgraat
  • Hongaarse punt
  • Versailles

Vloeren in een patroon zijn erg mooie vloeren die een unieke uitstraling aan de kamer geven.

Mooie vloeren door goed onderhoud

Om je vloer steeds in de perfecte staat te laten verkeren, heb je de juiste reinigers en diverse onderhoudsproducten nodig. Je kunt bij de Vloerenkamer onderhoudsproducten kopen tegen een scherpe prijs. Aangezien het onderhouden van je vloer erg belangrijk is, bieden we voor allerlei vloeren de juiste producten aan.

Ontdek onze onderhoudsproducten