bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Mooie vloeren

Bent u op zoek naar mooie vloeren voor uw woning? Wellicht gaat u verhuizen of is het tijd voor een nieuwe vloeren. Bij Vloerenkamer kunt u terecht voor prachtige en voordelige vloeren van hout, PVC of laminaat.

Mooie vloeren uitkiezen

Nieuwe vloeren uitkiezen voor uw woning is vaak niet gemakkelijk. Er is een ontzettend ruime keuze in mooie vloeren. Bij Vloerenkamer bieden we vele houten, laminaat en PVC vloeren aan met elk hun voor- en nadelen. Onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt er wel voor dat welke vloer u ook kiest, u altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn al jarenlang ontzettend populair. Dit komt door de prachtige en sfeervolle uitstraling die houten vloeren aan een woning geven. Daarnaast past een houten vloer bij elk interieur en in elke woning. De vloeren zijn in verschillende patronen te leggen en kunnen met oliën en afwerkingen een unieke stijl creëren. Een houten vloer moet u wel goed onderhouden en houten vloeren gaan snel werken.

>> meer over houten vloeren

Laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer die daarnaast ook erg praktisch is? Dan is een laminaat vloer iets voor u. Deze vloeren zijn erg praktisch en slijtvast. Daarnaast heeft u keuze uit een ruim assortiment aan mooie vloeren. Laminaat vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen waardoor deze een stuk voordeliger zijn. Daarnaast is het ook mogelijk een laminaat vloer in de badkamer of keuken te leggen. Uw gehele woning kan dan worden voorzien van deze mooie vloeren. Het nadeel van laminaat vloeren is dat deze erg hard zijn en minder warm aanvoelen.

>> meer over laminaat

PVC vloeren

Tegenwoordig zien wij steeds vaker PVC vloeren. Deze zijn dan ook erg hip en trendy. Dit komt doordat ze aanvoelen en eruit zien als echt hout, maar praktischer en gebruiksvriendelijker zijn. Naast laminaat vloeren, kunnen ook deze vloeren gelegd worden in de badkamer of keuken. Het nadeel van een PVC vloer is dat deze niet gemakkelijk te leggen is. Gelukkig kunnen we bij Vloerenkamer deze mooie vloeren voor u leggen.

>> meer over PVC vloeren

Laat je inspireren

Bij Vloerenkamer adviseren we u om eens langs te komen in onze showroom. Hier kunt u de verschillende vloeren voelen, bekijken en beleven. Daarnaast helpen onze ervaren en deskundige medewerkers je graag. Zij laten je graag de verschillende mooie vloeren zien zodat u een keuze kunt maken voor uw woning. Onze vloerenspeciaalzaak is gevestigd in Oirschot.

mooie vloeren

Vloer laten leggen

Wilt u graag uw nieuwe vloer laten leggen? Onze specialisten weten precies hoe ze een vloer netjes en nauwkeurig moeten leggen. De vloer ligt zo altijd strak en blijft jarenlang mooi. Wij raden u dan ook altijd aan om een vloer te laten plaatsen in plaats van zelf een vloer plaatsen. Bij Vloerenkamer hebben we gemerkt dat een vloer zo veel langer mooi blijft.

Patroonvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder vloer, is een patroonvloer wellicht iets voor u. Dit is een houten vloer die gelegd wordt in een bepaald patroon. Een voorbeeld van een patroonvloer die we vaak tegenkomen is een visgraat vloer. Daarnaast kunt u de vloer ook laten plaatsen in een Hongaarse punt of een Versailles vloer. Patroonvloeren zijn erg mooie vloeren die een unieke uitstraling aan de kamer geven.

Budgetvloeren

Een nieuwe vloer is een hele investering. Wanneer u op zoek bent naar een voordelige nieuwe vloer, is een budgetvloer van Vloerenkamer een goede oplossing. De doe-het-zelf-pakketten van Vloerenkamer zijn van onbehandeld hout en u moet de vloer zelf plaatsen. Alle materialen die u nodig heeft zitten in de doe-het-zelf-pakketten. De prijzen voor deze budgetvloeren zijn erg scherp.

Volgt u ons al op social media?