bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Multiplank vloeren specialist

Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren: planken met een eikenhouten toplaag op een berkenhouten multiplex onderlaag.

Multiplank is een relatief nieuw type vloer dat in korte tijd heel populair is geworden, omdat multiplank vloeren in tegenstelling tot laminaat vloeren een massief houten toplaag hebben. Multiplank – ook wel duoplank, twinplank, combiplank of tweelaagsparket genoemd – heeft de uitstraling en kwaliteit van een massief houten vloer, maar heeft minder werking. Bovendien kunt u een multiplank vloer eenvoudig zelf leggen en daarmee is multiplank een voordelig alternatief voor een massief houten vloer. Een multiplank vloer wordt ook wel lamelparket genoemd.

Vloerenkamer is multiplank vloeren specialist

De multiplank vloer is zeer goed te gebruiken in kamers met vloerverwarming, maar ook in grote ruimtes waar de vloer zwevend gelegd wordt. Multiplank vloeren worden vaak in appartementen en huurwoningen gelegd waar de vloer niet op de ondervloer verlijmd mag worden. Multiplank kan op verschillende manieren worden afgewerkt en omdat de vloer naadloos gelegd kan worden, is een multiplank vloer makkelijk in het onderhoud. Bovendien kan een multiplank vloer geschuurd worden

Bij vloerenwinkel de Vloerenkamer in Oirschot vindt u een groot assortiment Multiplank vloeren. Niet voor niets zijn wij multiplank vloeren specialist. Kijk gerust eens rond op onze website of kom langs in onze ruime showroom. Wij bespreken hier graag alle mogelijkheden met u voor het leggen van een multiplank vloer.

Bestel direct online of Lees meer over multiplanken kopen

Assortiment mulitplank vloeren van de Vloerenkamer

Bij de Vloerenkamer in Oirschot kunt u terecht voor een ruim assortiment multiplank vloeren. Wij zoeken graag samen met u de mulitplank vloer uit die bij uw wensen, woonstijl en wooninrichting past. Een goedkope multiplankvloer is een goed alternatief voor een massieve houtenvloer. De mulitplank vloeren kunnen geschuurd, geschaafd of geborsteld worden, dit zorgt voor een unieke uitstraling en afwerking. Daarnaast zijn er opties voor gerookte of verouderde multiplank vloeren. Deze zijn wederom in diverse kleuren uitgerust. Kortom, alles is mogelijk om de multiplank vloer naar uw wens en smaak uit te zoeken bij de Vloerenkamer.

Bekijk direct het assortiment multiplank vloeren

Vloerenkamer

Een nieuwe vloer is een hele investering. Het is daarom belangrijk dat u eerst even de vloer goed bekijkt voor u hem koopt. Bij ons in de showroom kunt u de vloeren goed bekijken en vragen stellen aan onze specialisten. Wij zijn dan ook dé vloerenwinkel en specialist op het gebied van Multiplanken. Bekijk onze openingstijden. Wanneer komt u langs in onze vloerenwinkel?

Vloerenwinkel Brabant

multiplank vloeren specialist

Assortiment multiplank vloeren

  • Nederlandse collectie (geschuurd)
  • Belgische collectie (geschuurd + gerookt)
  • Spaanse collectie (geschaafd)
  • Spaanse gerookte collectie (geschaafd + gerookt)
  • Franse collectie (geschaafd + verouderd)
  • Franse gerookte collectie (geschaafd + gerookt + verouderd)
  • Portugees gerookte collectie (licht generfd + gerookt)
  • Portugese collectie (licht generfd)
  • Cortex Collectie (geborsteld)

Ontdek alle multiplank vloeren hier

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?