bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Multiplank vloeren specialist

De Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren: planken met een eikenhouten toplaag op een berkenhouten multiplex onderlaag.

Multiplank is nog vrij nieuw als vloer, maar in korte tijd heel populair, omdat multiplank vloeren in tegenstelling tot laminaat vloeren een massief houten toplaag hebben. Multiplank – ook wel duoplank, twinplank, combiplank of tweelaagsparket genoemd – heeft de uitstraling en kwaliteit van een massief houten vloer, maar heeft minder werking. Bovendien kunt u een multiplank vloer eenvoudig zelf leggen en dat is prettig voor uw portemonnee. 

De Vloerenkamer is multiplank vloeren specialist

De multiplank vloer is zeer goed te gebruiken in kamers met vloerverwarming, maar ook in grote ruimtes waar de vloer zwevend gelegd wordt. Multiplank vloeren worden vaak in appartementen en huurwoningen gelegd waar de vloer niet op de ondervloer verlijmd mag worden. Multiplank kan op verschillende manieren worden afgewerkt en omdat hij naadloos gelegd kan worden, is een vloer van multiplank makkelijk in het onderhoud. Bovendien kan een multiplank vloer geschuurd worden

Bij vloerenwinkel de Vloerenkamer in Oirschot vindt u een groot assortiment Multiplank vloeren. Niet voor niets zijn wij multiplank vloeren specialist. Kijk gerust eens rond op onze website of kom langs in onze ruime showroom. Wij bespreken hier graag alle mogelijkheden met u voor het leggen van een multiplank vloer.

Bestel direct online of Lees meer over multiplanken kopen

Vloerenkamer

Een nieuwe vloer is een hele investering. Het is daarom belangrijk dat u eerst even de vloer goed bekijkt voor u hem koopt. Bij ons in de showroom kunt u de vloeren goed bekijken en vragen stellen aan onze specialisten. Wij zijn dan ook dé vloerenwinkel en specialist op het gebied van Multiplanken. Bekijk onze openingstijden. Wanneer komt u langs in onze vloerenwinkel?

Vloerenwinkel Brabant

multiplank vloeren specialist

Assortiment multiplank vloeren

  • Nederlandse collectie (geschuurd)
  • Belgische collectie (geschuurd + gerookt)
  • Spaanse collectie (geschaafd)
  • Spaanse gerookte collectie (geschaafd + gerookt)
  • Franse collectie (geschaafd + verouderd)
  • Franse gerookte collectie (geschaafd + gerookt + verouderd)
  • Portugees gerookte collectie (licht generfd + gerookt)
  • Portugese collectie (licht generfd)
  • Cortex Collectie (geborsteld)

Voor alle Multi plank vloeren klik hier

 

Volgt u ons al op social media?