bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Nieuwe vloer plaatsen

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe vloer bij Vloerenkamer! Nu is het nog de vraag of u de vloer zelf gaat leggen of dat u uw nieuwe vloer door onze specialisten laat leggen. Welke keuze u ook maakt, wij adviseren u hier graag over.

Nieuwe vloer laten plaatsen

Wilt u dat u nieuwe vloer deskundig wordt geplaatst? Onze professionele installateurs kunnen uw nieuwe vloer snel en deskundig plaatsen. Kiest u een speciaal patroon, zoals een vissengraatvloer? Ook dat regelen wij graag voor u. Wij stellen hoge eigen aan onze installateurs en garanderen u hiermee een vakspecialist die uw vloer netjes en professioneel legt.

>> Lees meer over het laten plaatsen van uw nieuwe vloer

>> Bekijk ons assortiment vloeren

Soorten vloeren 

Bij Vloerenkamer hebben we een zeer groot en divers assortiment aan vloeren. Zo zit er altijd iets bij voor u! Wellicht wilt u een duurzame vloer, een strakke uitstraling, een patroon, of een behandelde vloer. De opties bij Vloerenkamer zijn eindeloos. Kies uit de volgende vloeren:

Zelf uw nieuwe vloer plaatsen

Wanneer u zelf uw nieuwe vloer wilt leggen, geven wij u graag tips om dit op een goede manier te doen. Onze legvoorschriften vindt u op onze website en uiteraard geven wij u tevens graag persoonlijk advies in onze showroom. Speciaal voor de doe-het-zelver hebben wij tevens speciale voordeelvloerpakketten die uit voorraad leverbaar zijn en voordelig geprijsd zijn.

>> Lees onze tips over het zelf leggen van uw nieuwe vloer

>> Bekijk de voordeelvloeren

Heeft u vragen over het laten leggen of het zelf leggen van uw nieuwe Vloerenkamer vloer? Neem contact met ons op.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
Tel: 0499 – 57 22 24
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?