bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Toegevoegde producten
Totaal (0 Producten)
€ 0,00
Verzendkosten
€ 6,95
Totaal
€ 6,95

Nieuwe vloer plaatsen

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe vloer bij Vloerenkamer! Nu is het nog de vraag of u de vloer zelf gaat leggen of dat u uw nieuwe vloer door onze specialisten laat leggen. Welke keuze u ook maakt, wij adviseren u hier graag over.

Nieuwe vloer laten plaatsen

Wilt u dat u nieuwe vloer deskundig wordt geplaatst? Onze professionele installateurs kunnen uw nieuwe vloer snel en deskundig plaatsen. Kiest u een speciaal patroon, zoals een vissengraatvloer? Ook dat regelen wij graag voor u. Wij stellen hoge eigen aan onze installateurs en garanderen u hiermee een vakspecialist die uw vloer netjes en professioneel legt.

>> Lees meer over het laten plaatsen van uw nieuwe vloer

>> Bekijk ons assortiment vloeren

Soorten vloeren 

Bij Vloerenkamer hebben we een zeer groot en divers assortiment aan vloeren. Zo zit er altijd iets bij voor u! Wellicht wilt u een duurzame vloer, een strakke uitstraling, een patroon, of een behandelde vloer. De opties bij Vloerenkamer zijn eindeloos. Kies uit de volgende vloeren:

Zelf uw nieuwe vloer plaatsen

Wanneer u zelf uw nieuwe vloer wilt leggen, geven wij u graag tips om dit op een goede manier te doen. Onze legvoorschriften vindt u op onze website en uiteraard geven wij u tevens graag persoonlijk advies in onze showroom. Speciaal voor de doe-het-zelver hebben wij tevens speciale voordeelvloerpakketten die uit voorraad leverbaar zijn en voordelig geprijsd zijn.

>> Lees onze tips over het zelf leggen van uw nieuwe vloer

>> Bekijk de voordeelvloeren

Heeft u vragen over het laten leggen of het zelf leggen van uw nieuwe Vloerenkamer vloer? Neem contact met ons op.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
Tel: 0499 – 57 22 24
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?