bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Nieuwe vloer woonkamer

Bij de Vloerenkamer bieden wij talloze schitterende vloeren aan. Op onze website vindt u een groot deel van ons assortiment vloeren, maar ook in onze showroom bent u van harte welkom om inspiratie op te doen. 

Een nieuwe vloer in uw woonkamer 

Het leggen van een nieuwe vloer kan de ruimte een heel andere uitstraling geven. U heeft bij de Vloerenkamer een ruime keuze uit prachtige vloeren. In ons assortiment vindt u meer dan 1.000 verschillende vloeren. Van moderne tot klassieke vloeren, bij de Vloerenkamer weet u zeker dat alle vloeren scherp geprijsd zijn en dat u gegarandeerd een vloer vindt die bij u past.

Het kopen van een nieuwe vloer in uw woonkamer is niet zomaar wat je wekelijks herhaalt. Van een nieuwe vloer moet jarenlang genoten van kunnen worden. Wij geven u dan ook graag deskundig advies over de meest geschikte vloer voor bij u thuis zodat u echt een vloer kiest die bij u past en het een eyecatcher in uw woning zult zijn! Wilt u liever een houten vloer of gaat uw voorkeur toch uit naar een PVC vloer? Of zijn vloeren die geschuurd en gerookt zijn helemaal iets voor u? Vertel ons gerust al uw wensen, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. 

Neem contact met ons op

Een houten vloer in uw woonkamer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in uw woonkamer? Bekijk dan eens onze houten vloeren. In ons assortiment houten vloeren heeft u een ruime keuze uit massieve vloeren en samengestelde vloeren.

Massieve vloeren

Een massieve vloer is gemaakt uit één stuk hout en zijn gemaakt van eikenhout. Deze houtsoort heeft vele goede eigenschappen. Eikenhout is geliefd om zijn grove vlammen, past het bij elke stijl en staat het knus en gezellig.

Samengestelde vloeren

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook veel samengestelde vloeren. Deze vloeren zijn uit meerdere lagen opgebouwd waarbij de bovenste laag van massieve houten laag is. Verder hebben samengestelde vloeren een lange levensduur, is het geschikt voor grote ruimtes en heeft het geen spijkergaatjes.

Heeft u waterschade aan uw vloer of wilt u uw vloer renoveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Voordelen van een PVC vloer

Overweegt u om een PVC vloer in uw woonkamer te laten leggen? Kom dan gerust een langs in onze showroom in Oirschot. Hier vindt u prachtige PVC vloeren van diverse topmerken. 

PVC vloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Dit komt omdat het een glad oppervlak heeft, waardoor de vloer goed tegen vocht kan en makkelijk is te verzorgen. Verder zijn PVC vloeren geluiddempend, kunnen zich aanpassen aan de temperatuur van de omgeving en is uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

Bekijk ook eens onze betaalbare laminaat vloeren. Ook onze laminaatvloeren zijn scherp geprijsd en zijn van uitstekende kwaliteit. 

Bestel een PVC vloer

Nieuwe vloer woonkamer

Welke topmerken bieden wij aan?

Bij het uitkiezen van een nieuwe vloer, heeft u niet alleen de keuze uit huiscollectie vloeren, maar zijn wij ook een vloerenspeciaalzaak die over meerdere vloeren van topmerken beschikt. 

Een greep uit diverse topmerken die u vindt in ons assortiment: 

  • Viva Floors 
  • Hoomline
  • Beautifloor
  • Quick-Step
  • Sense

Bekijk hier onze aanbiedingen. Wellicht zit uw gewenste vloer ertussen! 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?