bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Online vloeren kopen

Online vloeren kopen met keuze uit kwaliteitsmerken

Bij de Vloerenkamer is een ruim assortiment met een diversiteit aan collecties beschikbaar. U vindt in onze vloerenwinkel een uitgebreid aanbod met kwaliteitsmerken en er wacht u een brede keuze uit de fraaiste kleuren en originele dessins. U kunt voor het kopen van vloeren online gelijk al een indruk opdoen via Vloerenkamer.nl. In ons aanbod hebben wij onder meer topmerken als Douwes Dekker en Moduleo beschikbaar, maar ook voor laminaat van Quick-Step of Beautifloor bent u bij ons aan het juiste adres.

Divers aanbod met onder meer massief houten vloeren

De Vloerenkamer is een echte vloerenspecialist en biedt een verscheidenheid aan vloeren. Zo kunt u voor massief houten vloeren bij ons terecht met keuze uit onder meer duurzame multiplank vloeren en parket. Wij bieden u een aanbod met een keuze uit meer dan 750 soorten. Het kan lastig zijn om uit het grote assortiment een keuze te maken voor de ideale massief houten vloer, maar daar helpen wij u graag bij aan de hand van ons unieke 7-stappenplan.
 
Andere vloeren bij Vloerenkamer:

Bestel snel & eenvoudig in onze webshop

Laminaat vloeren

Een laminaat vloer vindt u bij de Vloerenkamer. Wij hebben een breed assortiment laminaat vloeren. De populaire merken Beautifloor laminaat en Douwes Dekker laminaat gaan erg hard, net als onze Huiscollectie Vloerenkamer. Laminaat vloeren hebben veel voordelen. Zo hebben deze vloeren weinig onderhoud nodig en heeft u ontzettend veel keuze in kleur en dessin. Er zijn veel warme, maar ook koele kleuren beschikbaar en ontzettend veel bijzondere dessins. U kunt bij vloerenkamer eenvoudig online vloeren kopen. Een voordeel van laminaat is dat u de vloer makkelijk zelf kan leggen. Met één druk op de knop, beschikt u al over een nieuwe vloer. 

Bekijk ons assortiment

Multiplank vloeren specialist

Vloerenkamer is dé specialist in multiplank vloeren. Deze vloeren staan bekend om de massieve en robuuste uitstraling met meer gemak. De multiplank vloeren werken minder dan massief houten vloeren. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik en goed zelf te leggen. Dit kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming. Bij Vloerkamer hebben we een ontzettend breed aanbod aan multiplanken.

online vloeren kopen

Snelle levering

Als u een nieuwe vloer wilt kopen, dan is het prettig om te weten dat er geen lange levertijden aan verbonden zijn. Wij bieden altijd een snelle levering voor het aanbod met online vloeren, waarbij er zelfs voor een groot deel sprake is van levering vanuit voorraad. Wij kunnen namelijk de populairste designs direct vanuit voorraad leveren. Voor de levering van een online vloer in andere dessins geldt dat er sprake is van een levertijd van maximaal 48 uur.

Bekijk de massief houten vloeren in onze showroom

Onze showroom aan de Industrieweg 9a in Oirschot biedt u een compleet assortiment, zodat u altijd een passende vloer kunt vinden. Onze vloerenwinkel met vloeren van massief hout biedt u een compleet overzicht van ons assortiment. Voor onze showroom is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat voor u. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, maar als de openingstijden niet schikken, kunt u ons ook op afspraak bezoeken om een keuze te maken uit het aanbod met massief houten vloeren.

Neem contact met ons op!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?