bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Online vloeren kopen

Online vloeren kopen met keuze uit kwaliteitsmerken

Bij de Vloerenkamer is een ruim assortiment met een diversiteit aan collecties beschikbaar. U vindt in onze vloerenwinkel een ruim aanbod met kwaliteitsmerken en er wacht u een ruime keuze uit de fraaiste kleuren en originele dessins. U kunt voor het kopen van vloeren online gelijk al een indruk opdoen via Vloerenkamer.nl. In ons aanbod hebben wij onder meer topmerken als Parador en Balterio beschikbaar, maar ook voor laminaat van Quick-Step of Ambiant bent u bij ons aan het juiste adres.

Divers aanbod met onder meer massief houten vloeren

De Vloerenkamer is een echte vloerenspecialist en biedt een verscheidenheid aan vloeren. Zo kunt u voor massief houten vloeren bij ons terecht met keuze uit onder meer duurzame multiplank vloeren en parket. Wij bieden u een aanbod met een keuze uit meer dan 750 soorten. Het kan lastig zijn om uit het grote assortiment een keuze te maken voor de ideale massief houten vloer, maar daar helpen wij u graag bij aan de hand van ons unieke 7-stappenplan.
 
Andere vloeren bij Vloerenkamer:
  • houten vloeren
  • laminaat vloeren
  • PVC vloeren
  • multiplank vloeren

Bestel snel & eenvoudig in onze webshop

Snelle levering

Als u een nieuwe vloer wilt kopen, dan is het prettig om te weten dat er geen lange levertijden aan verbonden zijn. Wij bieden altijd een snelle levering voor het aanbod met online vloeren, waarbij er zelfs voor een groot deel sprake is van levering vanuit voorraad. Wij kunnen namelijk de populairste designs direct vanuit voorraad leveren. Voorde levering van een online vloer in andere dessins geldt dat er sprake is van een levertijd van maximaal 48 uur.

Bekijk de massief houten vloeren in onze showroom

Onze showroom aan de Industrieweg 9a in Oirschot biedt u een compleet assortiment, zodat u altijd een passende vloer kunt vinden. Onze showroom met vloeren van massief hout biedt u een compleet overzicht van ons assortiment. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan en voor de deur van onze showroom is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, maar als de openingstijden niet schikken, kunt u ons ook op afspraak bezoeken om een keuze te maken uit het aanbod met massief houten vloeren.

Neem contact met ons op!

Volgt u ons al op social media?