bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Parket Eindhoven

Parket Eindhoven

Als u naar parket in Eindhoven en omgeving zoekt, dan treft u bij de Vloerenkamer een divers aanbod. Wij kunnen u de hoogste kwaliteit garanderen en bieden parketvloeren in de regio Eindhoven aan voor een zeer scherpe prijs. U profiteert bovendien van ons assortiment dat in een gevarieerde samenstelling wordt aangeboden. Zo kunt u in uw woning die sfeer creëren die u wenst met een prachtige houten parketvloer.

parket eindhoven

Zoekt u een vloerenspecialist in de omgeving van Eindhoven?

Indien u van plan bent een nieuwe vloer uit te zoeken voor uw woning en uw voorkeur gaat daarbij uit naar hout, dan nodigen wij u graag uit naar onze showroom te komen. Voor parket, multiplank, laminaatparket en massieve houten vloeren zijn wij in de regio Eindhoven de vloerenspecialist. Wij helpen u als gespecialiseerde vloerenwinkel graag een vloer te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. De Vloerenkamer heeft een speciaal stappenplan ontwikkeld dat u naar de perfecte vloer leidt, passend bij uw stijl én budget.
 

Visgraat parket

Bent u op zoek naar een parket met een bijzondere touch? Ons visgraat parket is erg populair. Een houten parket wordt dan in een bepaald patroon gelegd. Dit patroon zorgt voor een klassieke uitstraling, maar past ook goed bij modern interieur. Wij zien het vaak terug bij zowel bedrijven als bij particulieren.

Visgraat parket

Scherp geprijsd parket in regio Eindhoven

De Vloerenkamer heeft voor ieder budget een passende houten vloer beschikbaar. Voor parket in de regio Eindhoven hanteren wij de scherpste prijzen. De scherpe prijs van onze parketvloersystemen in de omgeving van Eindhoven doet overigens op geen enkele manier af aan de kwaliteit. De verhouding tussen prijs en kwaliteit kan als uitstekend gekwalificeerd worden. U kunt bij ons uit veel verschillende collecties een keuze maken en heeft o.a. veel keus in kleuren, bewerkingen en afmetingen.

Wilt u een voordelig eiken parket

Vloerenspecialist met showroom in omgeving van Eindhoven

U kunt tijdens de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag vrijblijvend onze vloerenwinkel Brabant bezoeken. Als vloerenspecialist in de omgeving Eindhoven bieden wij ook de mogelijkheid onze showroom op afspraak te bezoeken. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Wij nemen in onze vloerenwinkel met showroom graag de tijd voor u. U kunt ons bezoeken aan de Industrieweg 9a in Oirschot, waar u de auto voor de deur kunt parkeren en de koffie staat uiteraard voor u klaar!

Bezoek onze showroom!

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
Tel: 0499 – 57 22 24
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?