patroonvloeren

Patroonvloeren bestaan al honderden jaren, maar hebben de afgelopen jaren weer sterk aan populariteit gewonnen. Er zijn verschillende legpatronen beschikbaar voor vloeren. De meest bekende patronen zijn de visgraatvloeren, de Hongaarse punt en de Versaille panelen. Naast de keuze in het patroon kunt u door de ruime keuze in kleuren en afwerking zelf het specifieke karakter van uw vloer bepalen zodat deze helemaal past bij uw persoonlijke smaak.

TIP: Breng klassieke patroonvloeren samen met modern interieur voor een sfeervolle inrichting!

De Vloerenkamer helpt u graag met het maken van de voor u mooiste keuze. Bij patroonvloeren speelt specialisme, vakmanschap en ervaring een grote rol. Wij hebben dit in huis, waardoor u kunt vertrouwen dat onze vakmensen van uw wensen gegarandeerd een unieke vloer maken.

Patroonvloeren

Onze patroonvloeren zijn van zeer goede kwaliteit en altijd zeer scherp geprijsd. Door de verschillende keuze in patroon, kunt u de vloer creëren die past bij de uitstraling van uw woning.

De voordelen van patroonvloeren:

  • Ontelbaar veel mogelijkheden
  • Ambachtelijk, Authentiek
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Topkwaliteit

Bekijk het assortiment patroonvloeren

Vloerenkamer

Kom langs bij onze vloerenwinkel in Oirschot om ons ruime assortiment patroonvloeren te bekijken. Hier kunnen wij u informatie geven en helpen bij de keuze voor uw nieuwe vloer.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Contact

Visgraatvloeren

Al onze houten vloeren kunnen gelegd worden in een visgraatpatroon. Een voordeel hierbij is dat de visgraatvloeren uitstekend gelegd kunnen worden op vloerverwarming. Doordat het in alle kleuren, bewerkingen en houtsoorten gelegd kan worden is het werkelijk geschikt voor iedere wens en iedere ruimte. Een trend in deze patroonvloer zijn de grote, brede visgraat vloeren waardoor je een moderne vloer krijgt met een klassieke knipoog.

Hongaarse Punt

Een Hongaarse punt wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden. Deze vloer wordt op een ambachtelijke wijze gelegd, namelijk verlijmd of vernageld op een ondervloer van spaanplaat of eiken mozaïek.

Naar wens kan de vloer worden bewerkt en geolied in een tal van kleuren. Hierdoor is er dus veel variatie mogelijk!

Versailles Panelen

Wilt u uw ruimte een koninklijke uitstraling geven? Dan is de chique Versailles vloer iets voor u. Deze patroonvloer is gebaseerd op de middeleeuwse patroonvloer van Lodewijk XIV in paleis van Versailles. Het straalt klasse uit die ook in een moderne inrichting prachtig te combineren is.

De vloer bestaat uit heel veel kleine stukjes. Het is werkelijk ambachtelijk werk waar de Vloerenkamer gespecialiseerd in is. Ook hier zorgen we voor scherpe prijzen in combinatie met topkwaliteit!

U bepaalt de sortering, de afmetingen, de afwerking en de kleur van de vloer waardoor u precies de gewenste vloer krijgt die op maat gemaakt wordt voor u. Ook Versailles panelen zijn geschikt voor vloerverwarming.