bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

PVC vloeren

Een vloer met de uitstraling van een houten vloer, maar het gemak van een kunststof vloer? Een PVC vloer biedt zowel een gezellige uitstraling als de gebruiksvriendelijkheid van een kunststof vloer. Voor veel mensen is dit dan ook de uitkomst voor hun woning.

De voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben ontzettend veel voordelen:

 • Duurzaam
 • Uitstraling van hout
 • Voelt aan als hout
 • Veel keuze in kwaliteitsvormen
 • Veel keuze in dessins
 • Waterbestendig
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Makkelijk zelf te leggen
 • Weinig onderhoud
 • Makkelijk schoon te maken
 • Geluidsbestendig

Het lijkt op hout, maar is het niet

Tegenwoordig zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Dit komt doordat de dessins sprekend lijken op echt hout. Daarnaast voelen de PVC vloeren zelfs aan als echt hout door het reliëf in de toplaag. PVC vloeren hebben daardoor nog steeds een knusse en gezellige uitstraling, waar een houten vloer om bekend staat. Daarnaast is een PVC vloer goed te combineren met vloerverwarming, vooral een laag temperatuur vloerverwarming komt het beste tot zijn recht bij een PVC vloer.

Veel mogelijkheden

PVC vloeren bieden ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en dessins. Dit komt doordat veel verschillende merken PVC vloeren aanbieden met elk hun eigen dessins, kwaliteitsvormen en kleuren. Doordat de vloeren zijn gemaakt van kunststof, is er ook in kleur veel mogelijk. Zo vindt u in het assortiment van Vloerenkamer zwarte PVC vloeren of PVC vloeren met een wit marmer dessin.

Niet alleen in kleur en dessin is veel mogelijk. PVC vloeren kunt u in uw gehele woning neerleggen. Van de badkamer tot de keuken en de slaapkamer, alles is mogelijk. Dit komt doordat de PVC vloeren waterdicht, gemakkelijk in de onderhoud en geluidsbestendig zijn. Hierdoor kunt u uw complete woning voorzien van een PVC vloer.

Onze merken

Webshop

pvc vloeren

Gebruiksvriendelijk

Een houten vloer heeft regelmatig een flinke onderhoudsbeurt nodig. Niet iedereen heeft hier zin in en/of tijd voor. PVC vloeren hebben weinig onderhoud nodig. Wanneer u af en toe de vloer stofzuigt om het vuil te verwijderen, is dit vaak genoeg. Deze duurzame vloeren blijven dan ook ontzettend lang mooi. Zeker wanneer u kiest voor een vloer van hoge kwaliteit, kunt u levenslang genieten van uw vloer. Bij Vloerenkamer bieden we PVC vloeren aan van diverse kwaliteiten en dessins van 2,0 mm dik en een toplaag van 0,3 mm tot 2,5 mm dik. 

De PVC vloeren van Vloerenkamer voldoen aan de voorwaarden van de Duitse DIBT norm. Dit is de strengste norm van Europa. 

PVC vloer kopen bij Vloerenkamer

Wilt u graag een PVC vloer kopen? Bij Vloerenkamer adviseren we u graag over de vele mogelijkheden van PVC vloeren. Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom. 

Goedkope vloeren

Wij vinden het belangrijk dan iedereen kan genieten van een mooie vloer in zijn of haar woonkamer. Daarom bieden wij ook goedkope vloeren aan, zodat u nog steeds een nette vloer in uw woonkamer kan laten leggen tegen een scherpe prijs. De diverse goedkope vloeren van de Vloerenkamer passen bij vele woonstijlen en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?