bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

PVC vloer kopen

Op een vloer in een woning wordt geleefd en op den duur gaat u dit zien. Dagelijks wordt een vloer bevuild en beschadigd, en dat kan ook niet anders. Echter is een vloer een dure investering en wilt u dat liever niet vaak opnieuw hoeven doen. Een PVC vloer is ontzettend duurzaam doordat het is gemaakt van kunststof. Dit betekent echter niet dat het er daardoor minder knus uit ziet in vergelijking met een houten vloer. Tegenwoordig is een PVC vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden. PVC vloeren voelen zelfs aan als echt hout door het reliëf in de toplaag. 

pvc vloer kopen

Vele mogelijkheden van PVC vloeren

Wilt u een PVC vloer kopen voor uw woning? Dan kiest u voor een duurzame, maar ook een erg trendy vloer. De PVC vloeren worden steeds populairder, dit heeft ook te maken met de vele mogelijkheden van PVC vloeren. Bij Vloerenkamer hebben wij een erg ruim aanbod aan kleuren en dessins. Daarnaast zijn PVC vloeren vochtbestendig. Hierdoor is het ook mogelijk om een PVC vloer te leggen in uw badkamer of keuken. Wij leggen ook projecten met PVC vloeren voor bijvoorbeeld bedrijven en horecagelegenheden. 

Bij Vloerenkamer kunt u terecht voor ontzettend veel diverse kwaliteiten en dessins in PVC vloeren. Wij hebben dessins van 2,0 mm dik en een toplaag van 0,3 mm tot 2,5 mm dik. De PVC vloeren van de Vloerenkamer voldoen ruim aan de voorwaarden van de Duitse DIBT norm, de strengste van Europa. Wij voeren de volgende merken; Moduleo, Quick-Step, Floorify, Floorlife, Douwes Dekker, Vivafloors en Sense. PVC vloeren kunt u laten leggen of zelf leggen.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerenkamer!

Webshop

Komt u uw nieuwe PVC vloer bekijken?

Een nieuwe vloer zorgt ervoor dat een woning meteen een nieuwe uitstraling krijgt. Het is dan ook belangrijk dat u bij de aankoop van een nieuwe vloer goed nadenkt over welke vloer u kiest. Om er zeker van te zijn dat u de juiste vloer koopt, is het verstandig om een vloer goed te bekijken in onze showroom. Wij hebben een ruime showroom waar wij u kunnen helpen met u keuze. De vloeren kunt u hier bekijken en voelen. U krijgt dan een goed beeld van de nieuwe vloer. Het is vooral een verrassing hoe een PVC vloer eruit ziet en voelt. 

Showroom

PVC vloeren merken

In PVC vloeren zijn veel verschillen. Sommige PVC vloeren merken gebruiken meer designs die lijken op echt hout en andere gebruiken unieke designs. De kleuren, afmetingen en ontwerpen zijn ontzettend verschillend. Bij Vloerenkamer werken we met verschillende PVC vloeren merken. We werken alleen met merken die betrouwbare kwaliteit leveren. De bekendste PVC vloeren merken zijn FloorlifeDouwes Dekker en QuickStep.

Voordelen PVC vloeren

 • Veel verschillende kwaliteitsvormen
 • Veel verschillende dessins
 • Waterbestendig
 • Duurzaam
 • Voordelen van kunststof, uitstraling van hout
 • Veel verschillende merken
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Zelf te leggen en makkelijk te laten leggen
 • Weinig onderhoud
 • Makkelijk schoon te maken
 • Weinig geluid

Meer over PVC vloeren

PVC vloer kopen bij Vloerenkamer

Een vloer uitkiezen is een lastige keuze door de vele opties. Wij helpen u hier graag bij. Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom. Wij geven u graag meer informatie over onze PVC vloeren, het leggen hiervan en alle mogelijkheden. De vloerenwinkel Brabant heeft een ruim assortiment. De koffie staat voor u klaar, komt u langs?

Heeft u de populaire PVC vloeren van Floorify al ontdekt?

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Contact

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?