Renovatie

Uw houten vloer en/of trap vakkundig weer als nieuw voor een mooie prijs? Ontdek dan Vloerenkamer! Naast nieuwe vloeren bent u bij ons aan het juiste adres voor vloerrenovatie en traprenovatie. 

Uw vloeren laten renoveren

Het is vaak zeer de moeite waard om te overwegen uw houten vloer te laten renoveren. Het is voordeliger dan een nieuwe vloer en uw vloer ziet er na de renovatie weer als nieuw uit. Bovendien kunnen we, indien gewenst, door middel van een olie in een kleur naar keuze, de vloer ook nog een andere uitstraling geven.

Wat houdt renovatie van uw vloer in?

 • Onze specialisten komen eerst bij u langs om uw vloer te bekijken en een offerte en plan van aanpak op te stellen.
 • Na akkoord van onze offerte spreken we de exacte datum af dat de renovatie plaats zal vinden.
 • De vloer wordt eerst grondig geschuurd met een bandschuurmachine.
 • Vervolgens wordt de vloer nogmaals geschuurd met een fijnere schuurmachine.
 • Nu wordt de vloer bewerkt met olie of lak.

Wilt u meer weten over vloerrenovatie?

Renovatie na waterschade?

Heeft u waterschade aan de vloer en wilt u een expertiserapport ontvangen? Natuurlijk kunnen wij u ook daarmee helpen. Neem gerust contact met u op, dit is altijd vrijblijvend. 

Meer informatie

Ook traprenovatie is mogelijk

Bij Vloerenkamer denkt u misschien alleen aan vloeren, maar wij kunnen ook uw trap renoveren. Net als uw vloer vertoont uw houten trap namelijk steeds meer slijtage. Doordat u er overheen loopt, doordat er wel eens iets van de trap valt en doordat vuil van buiten naar binnen waait. Dat betekent echter niet dat u meteen een nieuwe trap moet kopen als u iets ziet. Uw trap laten renoveren is vaak veel eenvoudiger en goedkoper! En precies daarmee kunnen onze specialisten u helpen.

Wat houdt uw trap renoveren in?

 • Onze specialisten komen eerst bij u langs om uw vloer te bekijken en een offerte en plan van aanpak op te stellen.
 • Na akkoord van onze offerte spreken we de exacte datum af dat de renovatie plaats zal vinden.
 • Niet alleen uw trapbekleding, ook de leuningen, stootborden en trappaal worden gerenoveerd. Hierdoor ziet uw gehele trap er weer als nieuw uit en blijft alles in één stijl.
 • U krijgt een nieuw uitziende trap zonder sloopwerkzaamheden of beschadigingen.
 • Wij voorzien uw trap altijd van een uitsparing voor een antislipstrip. Die kunt u dus altijd nog toevoegen.
 • Meestal is de renovatie binnen 1 dag klaar. U kunt dus ´s avonds weer gewoon naar boven lopen.

Wilt u meer weten over trap renoveren?

Renovatie van trap én vloer?

Heeft u eens goed naar uw trap én vloer gekeken? En bent u tot de conclusie gekomen dat deze allebei wel een renovatie kunnen gebruiken? Dan kunnen de experts van Vloerenkamer u uit de brand helpen. Wij regelen namelijk deze dubbele renovatie voor u. Maar waarom zou u dat eigenlijk tegelijk willen laten doen? Kan dat eigenlijk wel, aangezien de vloer deels om de trap heen zit en we elkaar misschien in de weg gaan lopen? Maakt u zich vooral geen zorgen, deze renovaties kunnen prima samen worden uitgevoerd. 

Sterker nog, dat is vaak handig! Op deze manier weet u namelijk zeker dat uw trap en vloer qua kleur en stijl bij elkaar (blijven) passen. Daarbij kijken wij verder dan alleen de kleur van uw vloer en trap; we nemen ook de trapleuningen en trappaal mee in de renovatie. Hierdoor wordt alles een mooi geheel.

Bovendien komt het bij veel klanten voor dat zij de vloer en trap destijds tegelijk hebben aangeschaft. Hierdoor slijten de vloer en trap ook ongeveer even snel. De kans is dus groot dat als een van deze versleten is, de andere binnenkort zal volgen. iHet is dan handig om de renovatie in één keer uit te voeren, zodat u snel weer normaal in uw huis kunt rondlopen.  

Renovatie voor elk budget 

Voor zowel mensen met een laag als hoog budget hebben wij mooie kleuren en kleurencombinaties in ons assortiment. Zo valt er altijd iets te kiezen voor uw vloer- en/of traprenovatie, ook als u weinig geld hebt. 

Wilt u meer informatie over de renovatie van uw trap of vloer? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw budget? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Laminaat 626fdd2295b10