Renovatie

Is je oude houten vloer aan renovatie toe? Je bestaande houten vloer kan prima worden opgeknapt. Want renovatie van je houten vloer is altijd de moeite waard.

Een vloer volledig renoveren is een flinke klus. Houten vloeren maar ook houten parketvloeren zullen na verloop van tijd steeds meer hun originele uiterlijk verliezen, waarbij de afwerklaag er ietwat dof en versleten uit kan gaan zien. Als het probleem niet meer op te lossen is, dient de houten vloer of de parketvloer geschuurd te worden.

De hele vloer moet dan geschuurd worden. Hierna wordt de houten vloer bewerkt met olie. Een houten vloer schuren is precisiewerk, er wordt een minuscuul laagje van de bovenkant van de plank afgeschuurd. De meeste houten parketvloeren kunnen meerdere malen geschuurd worden.

Eén van onze specialistische vakmensen kijkt graag met je mee en geeft een advies op maat voor jouw houten vloer. Je houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen, dat kan en natuurlijk wel precies zoals jij het wilt hebben. Met alleen de houten vloer schuren en opnieuw in de olie zetten krijg je al een verrassend effect.

Neem voor vrijblijvend advies en informatie over renovatie contact met ons op via via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.