bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Toegevoegde producten
Totaal (0 Producten)
€ 0,00
Verzendkosten
€ 6,95
Totaal
€ 6,95

Service

Installatie en onderhoud door Vloerenkamer

Het plaatsen van uw vloer

Na aanschaf van uw vloer kunt u kiezen of u de vloer zelf wilt leggen of gebruik wilt maken van de installatieservice van Vloerenkamer. Het leggen van uw nieuwe vloer kunt u zonder zorgen aan onze deskundige specialisten overlaten. De tarieven voor het laten leggen van uw vloer zijn afhankelijk van welke vloer u kiest en hoe de vloer geïnstalleerd moet worden. Wilt u meer informatie hierover, kom bij ons langs of stuur een mail.

>> Meer over het plaatsen van vloeren

Onderhoud van uw vloer

Een prachtige vloer voor uw woning koopt u bij Vloerenkamer. Wij verkopen echter niet alleen vloeren, we geven u ook advies over het onderhoud van uw vloer zodat u hier nog langer plezier van zult hebben.

>> Meer over onderhoud

Vloerverwarming

Uiteraard adviseren wij u ook graag over alle mogelijkheden van vloerverwarming die geschikt zijn voor uw nieuwe vloer. Overigens informeren wij u ook graag over verkoeling van uw vloer.

>> Meer over vloerverkoeling en vloerverwarming

Traprenovatie

Is uw trap toe aan een goede renovatie? Ontdek de vele mogelijkheden die Vloerenkamer u biedt op het gebied van traprenovatie. Ons uitgangspunt is altijd uw trap weer als nieuw te maken met zo weinig mogelijk overlast voor u.

>> Meer over traprenovatie

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?