bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Service

Installatie en onderhoud door Vloerenkamer

Het plaatsen van uw vloer

Na aanschaf van uw vloer kunt u kiezen of u de vloer zelf wilt leggen of gebruik wilt maken van de installatieservice van Vloerenkamer. Het leggen van uw nieuwe vloer kunt u zonder zorgen aan onze deskundige specialisten overlaten. De tarieven voor het laten leggen van uw vloer zijn afhankelijk van welke vloer u kiest en hoe de vloer geïnstalleerd moet worden. Wilt u meer informatie hierover, kom bij ons langs of stuur een mail.

>> Meer over het plaatsen van vloeren

Onderhoud van uw vloer

Een prachtige vloer voor uw woning koopt u bij Vloerenkamer. Wij verkopen echter niet alleen vloeren, we geven u ook advies over het onderhoud van uw vloer zodat u hier nog langer plezier van zult hebben.

>> Meer over onderhoud

Vloerverwarming

Uiteraard adviseren wij u ook graag over alle mogelijkheden van vloerverwarming die geschikt zijn voor uw nieuwe vloer. Overigens informeren wij u ook graag over verkoeling van uw vloer.

>> Meer over vloerverkoeling en vloerverwarming

Traprenovatie

Is uw trap toe aan een goede renovatie? Ontdek de vele mogelijkheden die Vloerenkamer u biedt op het gebied van traprenovatie. Ons uitgangspunt is altijd uw trap weer als nieuw te maken met zo weinig mogelijk overlast voor u.

>> Meer over traprenovatie

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?