bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Traprenovatie

Een houten trap heeft heel wat charme. Dankzij zijn warme en natuurlijke uitstraling komt hij perfect tot zijn recht in elk type interieur. Is de trap verouderd of past deze niet meer in uw interieur? Tijd voor een traprenovatie! Laat u verrassen bij Vloerenkamer en ontdek de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Wij hebben diverse kleurencombinaties in ons assortiment zodat de trap in elk interieur past. Heeft u een wat lager budget voor uw traprenovatie? Geen probleem, wij hebben voor iedereen wat in ons assortiment. Uw trap renoveren wij snel en deskundig naar uw wensen.

Trap renoveren

Wij bekleden niet alleen de traptreden met hout, maar kunnen ook de zijkanten, stootborden en trappaal afwerken in dezelfde stijl. In een paar stappen kunnen wij uw trap bekleden en is hij weer als nieuw. Wij komen uw trap thuis opmeten zodat de overzettreden precies op maat gezaagd kunnen worden. Na het zagen worden de treden geolied met een hot press olie waarna wij vakkundig de huidige trap bekleden en afwerken.

Onze traptreden zijn altijd voorzien van een uitsparing voor de antislip strip. Omdat ze door de Vloerenkamer precies op maat worden gemaakt is afkitten bijna overbodig. Onze traptreden zijn opgebouwd uit een 9mm multiplex onderlaag met daarop een toplaag van 4mm eiken verlijmd, totaal 13mm dik. In verband met de veiligheid zijn onze traptreden altijd voorzien van een uitsparing voor de antislip strip. Laat ons uw trap renoveren, wij hebben jarenlange ervaring en de juiste kennis en kunde.

Traprenovatie combineren met uw nieuwe vloer

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de traprenovatie te combineren met uw nieuwe vloer. Dit is bijvoorbeeld handig als u destijds de trapbekleding en vloer tegelijk hebt aangeschaft en inmiddels beide versleten zijn. Maar ook als u een andere kleur trapbekleding wilt, die nog wel moet aansluiten bij uw vloer. 

Of u nu kiest voor een vloerrenovatie of nieuwe vloer, Vloerenkamer biedt vele mogelijkheden! Lees ook meer over het voorkomen van renovatie door goed onderhoud van uw vloer.

Onderhoud van uw trap en vloer

Traprenovatie door De Vloerenkamer

De voordelen van traprenovatie:

Bent u benieuwd naar de voordelen van traprenovatie? Wij zetten deze voor u op een rijtje:

  • Een nieuwe trap zonder sloopwerkzaamheden, zagen of beschadigingen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Helemaal op maat gemaakt
  • Altijd voorzien van uitsparing voor een antislipstrip
  • Traptreden, zijkanten, stootborden en trappaal in dezelfde stijl
  • Meestal binnen 1 dag gereed. U kunt direct weer naar boven
  • Geluiddempend
  • 20 jaar garantie

Traprenovatie door Vloerenkamer laten doen?

Kortom, wilt u binnenkort uw trap renoveren? Kom dan zeker eens langs bij Vloerenkamer te Oirschot. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u graag vrijblijvend advies over uw traprenovatie. Kom dus gezelllig langs in onze showroom.

Wilt u eerst vanuit huis wat dingen bespreken? Ook dat kan. Met onze laagste prijsgarantie is het zeker de moeite waard om met ons contact op te nemen, via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl

Neem contact op

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?