verzendinformatie

Levertijden

Afhankelijk van het bestelde artikel verschilt de levertijd. Middels een orderbevestiging per e-mail wordt een leverdatum aan u bekend gemaakt.
Let op! Als u gebruik maakt van de betaalmethode ‘vooruitbetalen’, zal de bestelling pas in behandeling worden genomen en verzonden worden nadat wij de betaling van u hebben ontvangen. Na ontvangst wordt er telefonisch of per e-mail een leverdatum met u afgesproken.

Verzendkosten

Afhankelijk van het bestelde artikel zijn er verschillende verzendkosten. Voor verzending op de Zeeuwse en Wadden eilanden alsmede voor verzending  buiten Nederland gelden andere verzendkosten. Prijsopgaaf hiervan kunt u opvragen bij de Vloerenkamer.

Meerkosten zoals vervoer over water, tolwegen, stadsheffing en/ of tunnels e.d. indien noodzakelijk, worden apart aan de klant in rekening gebracht bij aflevering van de bestelling.

De prijzen genoemd in de verzendkosten zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Bestellingen worden veelal in één levering per adres bezorgd.

Let op! Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in onze showroom.

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd met Post NL, door onze eigen bezorgservice of met een logistiek partner / transporteur. De bestelling wordt vóór (of indien mogelijk tot over) de 1e drempel afgeleverd.

Let op! Voor verder vervoer binnen de woning / appartementencomplex dient u zelf zorg te dragen. Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen en hiervoor te tekenen / te betalen.

Als de koper bij aflevering de bestelling weigert in ontvangst te nemen, worden ze terug gestuurd naar de Vloerenkamer. Eventuele gemaakte kosten worden door de Vloerenkamer door middel van een factuur aan u doorberekend. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede waardevermindering. Deze kosten bedragen 10% van de hoofdsom met een minimum van € 120,-.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de Vloerenkamer.